Follow us

18+1 ιδέες για ανοιξιάτικα σύνολα από τις top ελληνίδες fashion bloggers

Αγαπημένες ελληνίδες fashion bloggers φορούν πρώτες τις τάσεις της Άνοιξης 2014. Από την Αντριάνα Παρασκευοπούλου

15 ιδέες για ανοιξιάτικα σύνολα από τις top ελληνίδες fashion bloggers

Αγαπημένες ελληνίδες fashion bloggers φορούν πρώτες τις τάσεις της Άνοιξης 2014

Παστέλ αποχρώσεις, δυναμικά δερμάτινα, έντονα prints και ανοιξιάτικα πλεκτά είναι μόνο μερικές από τις προτάσεις που έκαναν οι μεγαλύτεροι οίκοι μόδας για την άνοιξη του 2014. Οι top ελληνίδες fashion bloggers φορούν πρώτες τις νέες τάσεις και προτείνουν 19 ιδιαίτερα, ανοιξιάτικα look, που θα σου δώσουν έμπνευση για σύνολα που θα συνοδεύσουν από το πρωί έως το βράδυ.

18+1 ιδέες για ανοιξιάτικα σύνολα από τις top ελληνίδες fashion bloggers

H Tίνα από το WhereCanIFindThe? σου δείχνει πώς μπορείς να δώσεις στο all time classic ασπρόμαυρο look ένα fashion twist. Ψηλόμεσο, cropped, πουά παντελόνι με ριγέ πουλόβερ για το τέλειο print on print σύνολο.

18+1 ιδέες για ανοιξιάτικα σύνολα από τις top ελληνίδες fashion bloggers - εικόνα 2

Γνωστή για την αγάπη της στα μινιμαλ σύνολα η Λία από το SparklingBubbles προτείνει ένα επίκαιρο total black look με δερμάτινο jacket, συνδυασμένο με τα αγαπημένα της all star. Διάλεξε τα δικά σου αγαπημένα παπούτσια και απογείωσε το σύνολο!

18+1 ιδέες για ανοιξιάτικα σύνολα από τις top ελληνίδες fashion bloggers - εικόνα 3

Άνοιξη σημαίνει χρώμα και η Φιλιώ του AllΥouΝeedΙsStyle, παρουσιάζει την δική της εκδοχή. Ροζ πουλόβερ συνδυασμένο με γαλάζια φούστα και χαμηλά μποτάκια με κρόσσια (hot τάση της νέας σεζόν) για το απόλυτο girly look.

18+1 ιδέες για ανοιξιάτικα σύνολα από τις top ελληνίδες fashion bloggers - εικόνα 4

H Χριστίνα από το Lemoncake Wardrobe ένα ανοιξιάτικο σύνολο άψογο για το γραφείο ή μια βραδινή έξοδο. Συνδυάζει το τζιν παντελόνι με σακάκι με peplum σε παστέλ απόχρωση και ένα ζευγάρι statement ψηλοτάκουνα. Ο φάκελος σε σκούρη απόχρωση και αυστηρές γραμμές προσθέτει έξτρα πόντους στυλ στην εμφάνιση.

18+1 ιδέες για ανοιξιάτικα σύνολα από τις top ελληνίδες fashion bloggers - εικόνα 5

Τα ανοιξιάτικα πλεκτά είναι μία από τις καλύτερες και πιο εύκολες επιλογές για την αλλαγή της σεζόν. Το δίδυμο του blog CremeΒrulee τα προτείνει στην πιο ιδιαίτερη εκδοχή τους. Πλεκτό φόρεμα και ψηλόμεση φούστα σε έντονο κόκκινο χρώμα για ένα άκρως εντυπωσιακό αποτέλεσμα που θα σε κάνει να ξεχωρίσεις!

18+1 ιδέες για ανοιξιάτικα σύνολα από τις top ελληνίδες fashion bloggers - εικόνα 6

Η καπαρντίνα που επιλέγει η Barefoot Dutchess - και μάλλιστα σε μπεζ απόχρωση- είναι ένα από τα πιο κατάλληλα πανωφόρια για την νέα σεζόν. Ελαφρύ, άνετο και για όλες τις ώρες μπορεί να συνοδεύσει ιδανικά κάθε σου εμφάνιση. Αν διαθέτεις μία μπεζ καπαρντίνα μπορείς να προθέσεις στην γκαρνταρόμπα σου μία σε έντονη απόχρωση για look που θα συζητηθούν.

18+1 ιδέες για ανοιξιάτικα σύνολα από τις top ελληνίδες fashion bloggers - εικόνα 7

Παστέλ χρώματα για την άνοιξη επιλέγει και η αγαπημένη μας Χρυσάνθη του blog Here C Comes - η νέα blogger του MadameFigaro.gr. Επένδυσε σε φόρεμα και τσάντα στις ίδιες (ή παραπλήσιες) παστέλ αποχρώσεις για το τέλειο pretty preppy look, όπως αυτό!

Περισσότερες fashion ιδέες στη σελ.ii

18+1 ιδέες για ανοιξιάτικα σύνολα από τις top ελληνίδες fashion bloggers - εικόνα 8

Έκρηξη λάμψης από την Κωνσταντίνα του SerialKlother, η οποία σου δείχνει πώς με μία statement φούστα μπορείς να δημιουργήσεις ένα ξεχωριστό outfit που μπορεί να φορεθεί από το πρωί έως το βράδυ, αλλάζοντας απλά και μόνο τα αξεσουάρ.

18+1 ιδέες για ανοιξιάτικα σύνολα από τις top ελληνίδες fashion bloggers - εικόνα 9

Η Έλενα του LFOF προτείνει ένα ιδιαίτερο και ταυτόχρονα chic σύνολο που αποτελεί ένα από τα αγαπημένα της! Συνέχισε να φοράς την αγαπημένη σου δερμάτινη φούστα και την άνοιξη, συνδυάζοντάς την με ένα πουλόβερ και statement αξεσουάρ, όπως τα ψηλοτάκουνα και η τσάντα-φάκελος της Έλενας.

18+1 ιδέες για ανοιξιάτικα σύνολα από τις top ελληνίδες fashion bloggers - εικόνα 10

Για τις λάτρεις του ρομαντισμού, η Δέσποινα από το blog YouStrikeMyFancy προτείνει φόρεμα και παλτό στην ίδια (περίπου) παστέλ απόχρωση και κόκκινο κραγιόν, για την απαραίτητη δόση χρώματος, στο σύνολο που θα μαγνητίσει τα βλέμματα.

18+1 ιδέες για ανοιξιάτικα σύνολα από τις top ελληνίδες fashion bloggers - εικόνα 11

Για ένα city look που ξεχωρίζει το blog Model Approved προτείνει: δερμάτινο παντελόνι συνδυασμένο με ριγέ πουλόβερ, παλτό σε γήινες αποχρώσεις και statement ψηλοτάκουνα. Για την πρωινή σου βόλτα συνδύασε το παραπάνω outfit με τα αγαπημένα σου biker boots.

18+1 ιδέες για ανοιξιάτικα σύνολα από τις top ελληνίδες fashion bloggers - εικόνα 12

Δερμάτινο παντελόνι προτείνει και η Κωνσταντίνα του Limonspective και το συνδυάζει με lingerie-like τοπ σε light pink χρώμα, παλτό στην ίδια απόχρωση και ankle boots. Πρόσθεσε ένα statement κολιέ αν θέλεις να δώσεις έμφαση στα κοσμήματα.

18+1 ιδέες για ανοιξιάτικα σύνολα από τις top ελληνίδες fashion bloggers - εικόνα 13

Η αγαπημένη μας Cloudline Chic Flows επιλέγει ένα ιδιαίτερο σύνολο με ψηλόμεση μπεζ φούστα μέχρι τον αστράγαλο και πουλόβερ σε φλούο απόχρωση. Αντί για τα αθλητικά παπούτσια, μπορείς να επιλέξεις ένα ζευγάρι μπαλαρίνες ή brogues, ανάλογα με το στυλ που σε εκφράζει.

Δες την συνέχεια στη σελ.iii

18+1 ιδέες για ανοιξιάτικα σύνολα από τις top ελληνίδες fashion bloggers - εικόνα 14

Το statement σακάκι σε έντονο χρώμα είναι η επιλογή της αγαπημένης μας Ξένης από το Style Love, για τις πρώτες μέρες της άνοιξης. Συνδύασέ το με το αγαπημένο σου τζιν παντελόνι ή ένα girly φόρεμα για ένα άψογα στυλιστικό αποτέλεσμα.

18+1 ιδέες για ανοιξιάτικα σύνολα από τις top ελληνίδες fashion bloggers - εικόνα 15

Μπορεί να τα φοράμε ολόκληρο τον χρόνο, αλλά η άνοιξη είναι η πιο κατάλληλη εποχή για τα floral φορέματα. Η Αλεξία του Smells Like Fashion επιλέγει ένα φόρεμα με print λουλουδιών σε έντονη απόχρωση και το συνδυάζει με μαύρο καλσόν, δημιουργώντας ένα outfit που θα σου λύσει τα χέρια τις βροχερές μέρες της νέας σεζόν.

18+1 ιδέες για ανοιξιάτικα σύνολα από τις top ελληνίδες fashion bloggers - εικόνα 16

Η Μαριαλένα από το blog The Thing Is σου δείχνει τον καλύτερο τρόπο για να απογειώσεις ένα απλό t-shirt. Προσθέτεις μία ιδιαίτερη ζώνη -το οποίο δημιουργεί αμέσως το εφφέ της μέσης- και ένα ζευγάρι creepers. Ένα σύνολο κατάλληλο για τις πιο "εναλλακτικές ψυχές"!

18+1 ιδέες για ανοιξιάτικα σύνολα από τις top ελληνίδες fashion bloggers - εικόνα 17

Μία ακόμα fashion blogger που επιλέγει το δερμάτινο παντελόνι για τις πρώτες μέρες της άνοιξης είναι η Αλεξία του Miss Bloublou. Για ένα sport-chic look συνδύασέ το με αμάνικη γούνα και τα αγαπημένα σου all star.

18+1 ιδέες για ανοιξιάτικα σύνολα από τις top ελληνίδες fashion bloggers - εικόνα 18

Ένα καθημερινό, stylish outfit με πρωταγωνιστή το δερμάτινο παντελόνι είναι η πρόταση της The Fashion Reporter. Τo layering με τις μπλούζες σε διαφορετικές υφές κάνει το σύνολο περισσότερο ενδιαφέρον, ενώ τα ιδιαίτερα patterns θα δώσουν έξτρα πόντους στυλ στην εμφάνισή σου.

18+1 ιδέες για ανοιξιάτικα σύνολα από τις top ελληνίδες fashion bloggers - εικόνα 19

Ένα άνετο, day look από την Fashionreactor, με κομμάτι-πρωταγωνιστή του συνόλου το oversized πορτοκαλί παλτό, ενώ τα χρωματιστά αθλητικά κάνουν το outfit ακόμα πιο εντυπωσιακό. Να θυμάσαι ότι τα πανωφόρια σαν αυτό (είτε σε έντονες, είτε σε παστέλ αποχρώσεις) είναι ο πιο έξυπνος τρόπος να προσθέσεις χρώμα στις εμφανίσεις σου για την σεζόν που μόλις ξεκίνησε.


Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ