Follow us

Bad street style: Οι λάθος εμφανίσεις των ανθρώπων της μόδας

Τι δεν πρέπει να φοράς και τι συνδυασμούς να αποφεύγεις!

Bad street style

Τι δεν πρέπει να φοράς και τι συνδυασμούς να αποφεύγεις!

Επειδή συνεχώς επικεντρωνόμαστε στα ωραία looks στους δρόμους των μητροπόλεων της μόδας, ήρθε η ώρα να δείξουμε και την άλλη πλευρά. Με αφορμή την εβδομάδα Υψηλής Ραπτικής στο Παρίσι, βρήκαμε στους δρόμους κάποιες εμφανίσεις - παραδείγματα προς αποφυγή.

Διότι και οι άνθρωποι της μόδας, για να μην πούμε κυρίως αυτοί, όταν προσπαθούν να εντυπωσιάσουν και να φορέσουν τα trends μπορεί να κάνουν τραγικά λάθη.

Look #1 : Διαστημική disco σατανίστρια

Bad street style: Οι λάθος εμφανίσεις των ανθρώπων της μόδας

Το κορίτσι συνδύασε στοιχεία από διάστημα, λίγο barbie και μπότες disco αλλά για να το ισορροπήσει έβαλε μια τσάντα με την πεντάλφα (σύμβολο των σατανιστών) όπως επίσης και στο make up και τα μαλλιά δείχνει να επηρεάστηκε από τον έξω από δω.


Look #2: Με πάπλωμα αναρριχτά

Bad street style: Οι λάθος εμφανίσεις των ανθρώπων της μόδας  - εικόνα 2

Εδώ η γνωστή fashionista, Anna Dello Russo μας δείχνει πως μπορείς φορώντας κομμάτια από designers (παλτό-πάπλωμα Yamamoto, καπέλο Lanvin κ.α) να είσαι πραγματικά αυτή που όποιος σε συναντήσει θα σκεφτεί “Κρίμα η γυναίκα τόσο νέα να τα χάσει τελείως”.


Look #3: Η χαμένη βαλίτσα


Bad street style: Οι λάθος εμφανίσεις των ανθρώπων της μόδας  - εικόνα 3

Η φίλη blogger Susie Law έπαθε μάλλον αυτό το φρικτό που δεν θέλουμε να πάθουμε ποτέ! Μάλλον θα χάθηκε η βαλίτσα της στην πτήση. Η χαμένη βαλίτσα με τα μονόχρωμα ρούχα και τα χειμερινά παπούτσια πήγε στη Ρώμη. Έτσι με ό,τι παρασάνταλο είχε περισσέψει δημιουργήθηκε αυτό το το look που μας δείχνει πως χωρίς μερικά σκέτα, βασικά ρούχα, ντύσιμο της προκοπής δεν κάνεις.

συνέχεια στη σελίδα ΙΙ


Look #4: Εμπριμέ με εμπριμέ με εμπριμέ


Bad street style: Οι λάθος εμφανίσεις των ανθρώπων της μόδας  - εικόνα 4

Το να κάνεις μια υπέρβαση φορώντας ένα εμπριμέ με μεγάλα prints συνδυασμένο με μικρά prints, ή γεωμετρικά prints με floral prints είναι κάτι που μπορεί να δώσει ένα ενδιαφέρον αποτέλεσμα. Εδώ βλέπουμε πως ο συνδυασμός όλων των εμπριμέ μαζί, σε ένα look, σε ένα σώμα μπορεί να ζαλίσει ακόμα και καπετάνιο πλοίου.


Look#5: Μαλλιά κασκόλ και όχι μάλλινο κασκόλ.

Bad street style: Οι λάθος εμφανίσεις των ανθρώπων της μόδας  - εικόνα 5

Είναι βαρετό να πούμε κάτι για την επιλογή των ρούχων που είναι “και καλά” αναφορά στα trends των 90ς. Αλλά τα μαλλιά κοτσιδάκια που ξεκινάνε από σκουφί και καταλήγουν σε κασκόλ ποιος κακός άνθρωπος τα έβαλε στο κεφάλι της κοπέλας;


Look #6: Blogger σε παροξυσμό

Bad street style: Οι λάθος εμφανίσεις των ανθρώπων της μόδας  - εικόνα 6

Εδώ βλέπουμε τα κακά αποτελέσματα της παραπληροφόρησης από τις bloggers προς τις bloggers. Τόσα trends... μπλούζα με σκίτσο το πρόσωπο του Lagerfeld, Adidas sneakers, παντελόνι σε έντονο χρώμα, δίχρωμη τσάντα και γούνα με ρίγες. Δυστυχώς κάποιος πρέπει να ενημερώνει αυτά τα κορίτσια πως όταν κάτι είναι trend δεν σημαίνει απαραίτητα ότι ταιριάζει με ένα άλλο trend ούτε ισχύει και το ότι επειδή απλώς είναι trends άρα τα πηγαίνουν καλά μεταξύ τους...


Look #7: Για το τέλος ένα αγόρι

Bad street style: Οι λάθος εμφανίσεις των ανθρώπων της μόδας  - εικόνα 7

Ναι ναι, αγόρι και μάλιστα με τσαντάκι pacman. Πού είναι το περίεργο;

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ