Follow us

Olivia Palermo: 3 key pieces για τις αναποφάσιστες ημέρες της Άνοιξης

3 βασικά κομμάτια, 3 υπέροχα looks, 1 σύγχρονο style icon

Olivia Palermo: 3 looks για τις πρώτες ημέρες της Άνοιξης

3 βασικά κομμάτια, 3 υπέροχα looks, 1 σύγχρονο style icon

Αλήθεια είναι...αν θες τη γρήγορη και εύκολη οδό που οδηγεί στις μεγαλύτερες τάσεις τις σεζόν, αυτό που έχεις να κάνεις είναι να μελετήσεις απλά τα τελευταία looks της Olivia Palermo. Η 29χρονη fashion blogger δεν βρίσκεται από τύχη στα front rows των μεγαλύτερων fashion shows και το αποδεικνύει εκ νέου με κάθε της εμφάνιση. Αν λοιπόν σκοπεύεις αυτή τη σεζόν να ανανεώσεις τη γκαρνταρόμπα σου με ελάχιστα μόνο κομμάτια και ψάχνεις να βρεις πού ακριβώς αξίζει να επενδύσεις, τα τελευταία 3 outfits της Olivia θα σου δείξουν τη σωστή κατεύθυνση.

Olivia Palermo: 3 key pieces για τις αναποφάσιστες ημέρες της Άνοιξης

Το χρωματιστό παλτό
Πέρσι είχε την τιμητική του το παστέλ παλτό, φέτος οι fashionistas δείχνουν μεγαλύτερη προτίμηση στα έντονα, καλοκαιρινά χρώματα. Η Olivia επέλεξε ένα ημίπαλτο σε ινδιάνικο κίτρινο χρώμα που τονίζει την λευκή της επιδερμίδα και την τέλεια καστανόξανθη ombre των μαλλιών της. Συνδύασέ το χρωματιστό παλτό με λευκό πουκάμισο, τζιν και booties όπως η Olivia για μια casual εμφάνιση στην πόλη.



Olivia Palermo: 3 key pieces για τις αναποφάσιστες ημέρες της Άνοιξης - εικόνα 2

Η δερμάτινη midi φούστα
Ιδανικά η ανοιξιάτικη δερμάτινη φούστα σου αυτή τη σεζόν είναι ίσια και όχι full όπως τις προηγούμενες χρονιές. Εδώ η Olivia συνδυάζει τη δική της με ένα πολυτελές πουλόβερ στο χρώμα της πούδρας και γόβες στην ίδια απόχρωση. Φόρεσε και εσύ ένα αντίστοιχο outfit όταν σκοπέυεις να βγεις από το σπίτι από νωρίς και να γυρίσεις αργά, αφού το συγκεκριμένο μοιάζει με το τέλειο casual/cocktail look του 2015.



Olivia Palermo: 3 key pieces για τις αναποφάσιστες ημέρες της Άνοιξης - εικόνα 3

H ευπροσάρμοστη jupe-culotte
Αν υπάρχει ένα κομμάτι που έχει επιστρέψει "ύπουλα" στη μόδα μέσα από τα στυλ των bloggers, αυτό δεν είναι άλλο από τη jupe-culotte. Αυτή την Άνοιξη μπορείς και εσύ να την κάνεις το βασικότερο κομμάτι της γκαρνταρόμπας σου αφού και άνετη είναι και με τα πάντα συνδυάζεται και ωραία κίνηση σου χαρίζει! Φόρα την κάθε ώρα και με κάθε αφορμή. Εδώ η Olivia τη συνδυάζει με λεπτά σανδάλια και πουκάμισο σε ένα look που φωνάζει "γραφείο"!

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ