Follow us

H Blake Lively αποκαλύπτεται στη Vogue

Mιλάει για το νέο της site, τον γάμο της και το...καμμένο νυφικό της. Plus: εικόνες από τη φωτογράφισή της για το εξώφυλλο της Vogue

H Blake Lively αποκαλύπτεται στη Vogue

Mιλάει για το νέο της site, τον γάμο της και το...καμμένο νυφικό της. Plus: εικόνες από τη φωτογράφισή της για το εξώφυλλο της Vogue.

Λίγα εικοσιτετράωρα έχουν περάσει από τότε που η Blake Lively αποκάλυψε πως ετοιμάζει το δικό της lifestyle site, με το όνομα Preserve, και τώρα βρίσκεται ξανά στο δημοσιογραφικό μας ραντάρ με την εμφάνισή της στο εξώφυλλο της Vogue. Η Blake πρωταγωνιστεί σε ένα συγκλονιστικό editorial με φόντο την άγρια αμερικάνικη φύση, φωτογραφημένη από τον εξίσου υπέροχο Mario Testino και φορώντας designer σύνολα που μπλέκουν το city chic με την αμερικάνικη εξοχή και την τέχνη των Αμερικάνων ιθαγενών.

H Blake Lively αποκαλύπτεται στη Vogue

Η Blake όμως δεν εντυπωσίασε μόνο με την εμφάνισή της αλλά και με τη συνέντευξη που έδωσε στον Jonathan Van Meter της Vogue. Συγκρίνοντας το Preserve με το Goop (βλ. το lifestyle site της Gwyneth Paltrow που πολλοί κατακρίνουν) η Blake δήλωσε "Δεν προσπαθώ να σας δείξω την τέλεια, εμπνευσμένη ζωή. Είναι η αληθινή ζωή. Είναι αυτό που σου λύνει τα γόνατα μια βαρετή Τετάρτη, που είναι τραγικό αλλά που επίσης σε διαμορφώνει. (Το Preserve) δεν είναι για μένα. Είναι εκεί για να μοιράζομαι μαζί σας τις εμπειρίες μου και να μαθαίνουμε ο ένας από τον άλλο."

Η Blake πέρα από τα επαγγελματικά ανοίχτηκε και σχετικά με την προσωπική της ζωή και συγκεκριμένα την ημέρα του γάμου της. "O γάμος μας κόντεψε να καταρρεύσει, δεν ήξερα τι να κάνω! Οπότε καλέσαμε τη Martha Stewart και εκείνη είπε "Μην ανησυχείς. Θα το αναλάβω εγώ" και έστειλε την ομάδα της για να μας σώσει". Ύστερα αποκάλυψε και ένα γαμήλιο...ατύχημα που λίγοι γνώριζαν ως τώρα "H Florence Welch τραγούδησε στο γάμο μας και είχαμε και πυροτεχνήματα σε στικς και ενώ την παρακολουθώ να τραγουδάει κοιτάω κάτω και το φόρεμα μου έχει πιάσει φωτιά από τα πυροτεχνήματα, ακριβώς μπροστά, στο κέντρο! Στεναχωρήθηκα πάρα πολύ αλλά ο Ryan μου είπε πως έτσι θα θυμάμαι πάντα εκείνη την υπέροχη στιγμή με την ερμηνεία της Florence και τα πυροτεχνήματα και τώρα αυτό το ατύχημα το λατρεύω."

Κι αν αναρωτιέσαι κατά πόσο ο Ryan Reynolds θα εμπλακεί στα νέα σχέδια της Blake, με το Preserve, εκείνη φρόντισε να σε διαβεβαιώσει πως "θα είναι μέρος του Preserve αφού όλα στη ζωή τα κάνουμε μαζί. Όταν έχω μια ταινία, εκείνος με βοηθάει με τον χαρακτήρα μου και κάνω και εγώ το ίδιο. Είναι επίσης υπέροχος συγγραφέας, έχει γράψει πολλά πράγματα για εμάς...Και έχει εξαιρετική αντίληψη και με ξέρει, οπότε θα μου το πει αν το Preserve δεν είναι όσο καλό όσο μπορεί να είναι".

Αχ Blake...λες και δεν σε ζηλεύαμε αρκετά.

Δες φωτογραφίες από το υπέροχο editorial της Blake Lively στην αυγουστιάτικη Vogue.

H Blake Lively αποκαλύπτεται στη Vogue - εικόνα 2


H Blake Lively αποκαλύπτεται στη Vogue - εικόνα 3

Συνέχεια στη σελίδα 2 με περισσότερες φωτογραφίες

H Blake Lively αποκαλύπτεται στη Vogue - εικόνα 4


H Blake Lively αποκαλύπτεται στη Vogue - εικόνα 5


H Blake Lively αποκαλύπτεται στη Vogue - εικόνα 6

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ