Follow us

It's official! H Rihanna είναι το νέο πρόσωπο της Puma (και όχι μόνο)

Σε ποια συλλογή θα είναι το κεντρικό πρόσωπο και ποιον άλλο ρόλο αναλαμβάνει στο μεγάλο brand;

rihanna-puma

Σε ποια συλλογή θα είναι το κεντρικό πρόσωπο και ποιον άλλο ρόλο αναλαμβάνει στο μεγάλο brand;


H PUMA και η παγκοσμίου φήμης performer Rihanna ανακοινώνουν μια νέα πολυετή συνεργασία η οποία ξεκινά τον Ιανουάριο του 2015.

Στόχος είναι η Rihanna να δώσει τις αισθητήριες κατευθύνσεις της και τη μοντέρνα της «ματιά» ως ίνδαλμα της μόδας,που βρίσκεται πάντα ένα βήμα μπροστά. Απόλυτα εναρμονισμένη με την PUMA, το αεικίνητο πνεύμα της, η αστείρευτη ενέργειά της αλλά και η δυναμική της παρουσία τόσο πάνω στη σκηνή όσο και στην καθημερινότητά της, την κάνουν ιδανική εκπρόσωπο της φιλοσοφίας της PUMA.

It's official! H Rihanna είναι το νέο πρόσωπο της Puma (και όχι μόνο)


To fashion crowd δε μπορεί παρά να περιμένει πως η PUMA και η Rihanna θα ακολουθήσουν μια φρέσκια, πρωτοποριακή γραμμή που θα ξεφεύγει εντελώς από τα καθιερωμένα, σε όλες τις σειρές που αφορούν το γυναικείο κοινό.

To ακόμα πιο σημαντικό νέο είναι πως η Rihanna θα αναλάβει το ρόλο της Creative Director για την κατηγορία, επηρεάζοντας άμεσα τις συλλογές αρχής γενομένης από το 2015, και θα συνεργάζεται στενά με την ομάδα που σχεδιάζει τα νέα προϊόντα.

Το portfolio της PUMA θα διευρυνθεί, καθώς η Rihanna εκτός του ότι θα σχεδιάσει και προσαρμόσει κλασικά PUMA σχέδια, θα δημιουργήσει και εντελώς νέα σχέδια!

Μιλώντας για τη νέα συνεργασία με την PUMA, η Rihanna δήλωσε:
«Είναι απίθανο να βρίσκεις μια εταιρία η οποία αντικατοπτρίζει τη δύναμη & την ατομικότητα. Δεν θα μπορούσα να φανταστώ πιο τέλεια ευκαιρία για να δοκιμάσω τον εαυτό μου ως creative director”.

It's official! H Rihanna είναι το νέο πρόσωπο της Puma (και όχι μόνο) - εικόνα 2

H Rihanna θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στη διαφημιστική καμπάνια της PUMA FOREVER FASTER, παρούσα μαζί με τους διάσημους διεθνείς αθλητές της PUMA όπως ο Usain Bolt και ο Sergio Aguero, ενώ η PUMA και Rihanna θα πραγματοποιήσουν πολλές κοινές δραστηριότητες σε όλο τον κόσμο, μέσω εκδηλώσεων σε καταστήματα, συνέργειες με αθλητικά δρώμενα. (Τι καλύτερο δηλαδή από την τροφοδότηση περιεχομένου στα social media του brand όπου η απόλυτη σταρ έχει 14,1 εκ. followers στο Instagram & 38.3 εκ. followers στο Twitter!)

Για να μάθεις περισσότερα ακολούθησε την PUMA και το ταξίδι της Rihanna στη Γερμανία στο Instagram (@PUMA and @badgalriri), Twitter (@PUMA and @rihanna) & Facebook (facebook.com/PUMA and facebook.com/Rihanna)

online στο www.puma.com & www.rihannanow.com.

Εμείς στο Miss Bloom είμαστε ήδη σε αναμονή για το αποτέλεσμα!!

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ