Follow us

Paulina Vega: Η Miss Universe στην καμπάνια Yamamay

Θυμίσου αυτό το όνομα γιατί θα το ξεχάσεις αν τη δεις με μαγιώ

yamamay

Θυμίσου αυτό το όνομα γιατί θα το ξεχάσεις αν τη δεις με μαγιώ


Μετά από ένα απαιτητικό αγώνα που ξεκίνησε με 88 κορίτσια από όλο τον κόσμο επιδεικνύοντας την εκπληκτική ομορφιά και το ταλέντο τους, η Μις Κολομβία Paulina Vega, έκλεψε την παράσταση και στέφθηκε Μις Υφήλιος 2014 την Κυριακή 25 Ιανουαρίου, στο στάδιο του Florida International University στο Μαϊάμι της Φλόριντα.

(σ.σ.: Την παράσταση έκλεψε και ένα στυλιστικό της ατύχημα που αποκάλυψε λίγα παραπάνω από όσα περιμέναμε).

Paulina Vega: Η Miss Universe στην καμπάνια Yamamay

Η Paulina είναι 22 ετών, είναι φοιτήτρια οικονομικών ενώ εργάζεται ως μοντέλο από 8 ετών.

Φτάνοντας στις τρεις επικρατέστερες μαζί με την Μις Η.Π.Α., Νia Sanchez και τη Μις Ουκρανία, Diana Harkusha, η όμορφη Λατίνα κέρδισε το νέου σχεδιασμού στέμμα που αποτυπώνει τον ορίζοντα του Μανχάταν και αποτιμάται πάνω από $ 300.000.

Paulina Vega: Η Miss Universe στην καμπάνια Yamamay - εικόνα 2

Κατά τη διάρκεια αυτής της σημαντικής εκδήλωσης η Yamamay δεν έχασε την ευκαιρία να καταπλήξει με την ολοκαίνουργια συλλογή μαγιό, η οποία παρουσιάστηκε κατά τη διάρκεια του 63ου Ετήσιου Διαγωνισμού Miss Universe
. Οι 88 διαγωνιζόμενες, κατά τη διάρκεια της παράστασης, που μεταδόθηκε ζωντανά από το δίκτυο NBC, περπάτησαν στην πασαρέλα φορώντας μαγιό της Yamamay.

Paulina Vega: Η Miss Universe στην καμπάνια Yamamay - εικόνα 3

Στη νέα συλλογή Yamamay ξεχωρίσαμε τα κομψά χρώματα, τις καινοτόμες δημιουργικές εφαρμογές, και τα ιδιαίτερα υφάσματα ενώ υπάρχουν πέντε διαφορετικές γραμμές, η κάθε μία με ένα μοναδικό σήμα, αλλά με έναν κοινό στόχο: να αντιπροσωπεύουν τον διαγωνισμό με την μοναδικότητα και το κύρος που του αξίζει.

Η Yamamay έχει πλέον τη νέα βασίλισσα ομορφιάς, Paulina Vega ως επίσημη εκπρόσωπο στη φωτογράφιση για τον κατάλογο της ολοκαίνουργιας συλλογής μαγιό Yamamay for Miss Universe 2015.

Aναμένουμε να δούμε όλα τα νέα σχέδια!

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ