Follow us

Heidi Klum: Εκθαμβωτική στα εγκαίνια του καταστήματός της στη Μελβούρνη

Το νέο κατάστημα "The Heidi Klum Intimates" άνοιξε! Πώς εμφανίστηκε η ίδια και ποιος έφυγε με σημάδια από το κραγιόν της στο πρόσωπό του;

heidi-store

Το νέο κατάστημα "The Heidi Klum Intimates" άνοιξε! Πώς εμφανίστηκε η ίδια και ποιος έφυγε με σημάδια από το κραγιόν της στο πρόσωπό του;


Η Ηeidi Klum φαίνεται οτι διανύει μια από τις πιο παραγωγικές περιόδους της ζωής της, μιας και εκτός από καμπάνιες ασχολείται πλέον με τη δική της συλλογή εσωρούχων και το flagship κατάστημα "Τhe Heidi Klum Ιntimates" στο Meyer της Μελβούρνης, για τα εγκαίνια του οποίου έγινε ένα μεγάλο party χθές.

Heidi Klum: Εκθαμβωτική στα εγκαίνια του καταστήματός της στη Μελβούρνη

Η Heidi φρόντισε να κάνει θεαματική είσοδο σε αυτό, βγαίνοντας από ένα βαγόνι τραμ και ξεσηκώνοντας το πλήθος που περίμενε ανυπόμονα την παρουσίαση της κολεξιόν. Σε αυτό, τη βοήθησε ο συμπαρουσιαστής της Κris Smith που μαζί της έκοψε την κορδέλα και διασκέδασε το κοινό.

Heidi Klum: Εκθαμβωτική στα εγκαίνια του καταστήματός της στη Μελβούρνη - εικόνα 2

Για την παρέα και τη βοήθειά του η Heidi του χάρισε κυριολεκτικά ένα σωρό φιλιά με το κατακόκκινο κραγιόν της να "στολίζει" το πρόσωπό του σε όλη τη διάρκεια του event, όπου και ο ίδιος έδειξε τα δικά του εσώρουχα- φυσικά από την αντρική σειρά της Klum.

Heidi Klum: Εκθαμβωτική στα εγκαίνια του καταστήματός της στη Μελβούρνη - εικόνα 3

Heidi Klum: Εκθαμβωτική στα εγκαίνια του καταστήματός της στη Μελβούρνη - εικόνα 4

To super-model μίλησε με τους θαυμαστές και έβγαλε πολλές πολλές selfies μαζί τους ενώ έδειχνε πολύ χαρούμενη με το νέο της βήμα, περιτριγυρισμένη από τα εντυπωσιακά μοντέλα αλλά και πανέμορφη μέσα στο μαύρο μαξι φόρεμα και το θηλυκό μακιγιάζ της.

Heidi Klum: Εκθαμβωτική στα εγκαίνια του καταστήματός της στη Μελβούρνη - εικόνα 5

Heidi Klum: Εκθαμβωτική στα εγκαίνια του καταστήματός της στη Μελβούρνη - εικόνα 6

Στην παρουσίαση της αντρικής σειράς προτίμησε μια λευκή και εξίσου sexy δημιουργία και statement ψηλοτάκουνα.


You go (beautiful) girl!



Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ