Follow us

Ποια είναι η διάδοχος της κλασικής τσάντας Chanel 2.55;

Kristen Stewart, Vanessa Paradis και Alice Dellal στην υπηρεσία του οίκου Chanel

 Η "αγία τριάδα" του Karl Lagerfeld ποζάρει με τις εικονικές τσάντες Chanel

Kristen Stewart, Vanessa Paradis και Alice Dellal στην υπηρεσία του οίκου Chanel.

Ο δαιμόνιος 81χρονος καλλιτεχνικός διευθυντής του οίκου Chanel, Karl Lagerfeld επιστράτευσε τρεις νεαρές "ιέρειες" του οίκου για την προώθηση των εικονικών του handbags. Έτσι, η Kristen Stewart μεταμορφώνεται σε "ενσάρκωση" της τσάντας 11.12, της τελευταίας δηλαδή εκδοχής της κλασικής 2.55.

Ποια είναι η διάδοχος της κλασικής τσάντας Chanel 2.55;

Η 2.55 ήταν η πρώτη τσάντα που επέτρεπε στη γυναίκα να έχει και τα δύο χέρια ελεύθερα χάρη στην αλυσίδα της που της επέτρεπε να σταθεί στον ώμο. Με λεπτομέρειες εμπνευσμένες από τον κόσμο της ιππασίας, που η Gabrielle Chanel λάτρευε και το εικονικό "mademoiselle" clasp ως κλείσιμο η 2.55 αναγεννάται τώρα μέσα από τα μάτια του Karl Lagerfel. Η 11.12 έχει chevron (ζιγκ ζαγκ) καπιτονέ και όχι diamond (με ρόμβους). "Για μένα η εικονική τσάντα είναι ακριβώς όπως ο οίκος Chanel, θεμελιώδης και μοντέρνα, δύο ιδιότητες που δεν συμβαδίζουν συχνά" δήλωσε η Kristen.

Ποια είναι η διάδοχος της κλασικής τσάντας Chanel 2.55; - εικόνα 2

Επόμενη στην...αγίρα τριάδα, η Alice Dellal που ποζάρει για την τσάντα Boy, ονομασμένη προς τιμήν του Boy Capel, ενός από τους μεγάλους έρωτες της Coco. Η Boy είναι άκρως μοντέρνα και "χαμηλών απαιτήσεων" τσάντα, ενσαρκώνοντας τέλεια τις αξίες του οίκου. "Η Boy ήταν η πρώτη μου δουλειά για τον οίκο, ήταν η αρχή ενός μοναδικού ταξιδιού. Λατρεύω ακόμα το πώς κρύβει από πίσω της μια ρομαντική ιστορία" δήλωσε ο Karl Lagerfeld.

Ποια είναι η διάδοχος της κλασικής τσάντας Chanel 2.55; - εικόνα 3

Τέλος, την ομάδα ολοκληρώνει η Vanessa Paradis, φορώντας την τσάντα Girl, μερικές πέρλες και τίποτα άλλο... Το εμβληματικό ταγιέρ βρίσκεται πίσω από την έμπνευση της συγκεκριμένης τσάντας κάνοντας την ανάγκη για ένα ακόμα πανωφόρι...περιττή!

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ