Follow us

Miss Chic: Η Έλενα Πάκου δοκιμάζει το επαναστατικό κολάν της NIVEA

Το κολάν συσφιξης και σμίλευσης NIVEA Q10 υπόσχεται να μεταμορφώσει το σώμα σου. Αξίζει να το πάρεις;

nivea

"Τηλεπάθεια" είναι η μόνη λέξη που μπορώ να χρησιμοποιήσω: Πάνω που γκρίνιαζα ότι έρχεται το καλοκαίρι κι εγώ δεν έχω ούτε λεπτό για γυμναστική, οι fellow MissBloomers μου ανέθεσαν να δοκιμάσω το καινούριο κολάν σύσφιξης και σμίλευσης Q10 της NIVEA. Εννοείται ότι δέχτηκα την πρόκληση με χαρά. Άλλωστε, το ενδεχόμενο να μπορώ βελτιώνω το σώμα μου χωρίς ίχνος ιδρώτα ήταν ανέκαθεν όνειρο ζωής!

Miss Chic: Η Έλενα Πάκου δοκιμάζει το επαναστατικό κολάν της NIVEA

Εντάξει, αστειεύομαι προφανώς αλλά για σκέψου το: πρόκειται για ένα απλό κολάν που μπορεί να φορεθεί καθημερινά και να προσφέρει την ευεργετική του δράση ενώ εσύ κάνεις κανονικά το πρόγραμμά σου. Όχι μόνο δεν χρειάζεται να ξοδέψεις λεπτό από τον πολύτιμο χρόνο σου, αλλά μπορείς να εκμεταλλευτείς κάθε δευτερόλεπτο της ημέρας συσφίγγοντας κοιλιά, γλουτούς, μοιρούς και πόδια! Το μαύρο κολάν άλλωστε είναι ένα διαχρονικό fashion item που όχι μόνο δεν σε δεσμεύει αλλά σου δίνει και αμέτρητες επιλογές συνδυασμού.

Miss Chic: Η Έλενα Πάκου δοκιμάζει το επαναστατικό κολάν της NIVEA - εικόνα 2

Ακούγεται απλό και στην πράξη είναι. Αρκεί να φορέσεις το κολάν και να ακολουθήσεις κανονικά την καθημερινή σου ρουτίνα. Εγώ για παράδειγμα τις προηγούμενες μέρες ήρθα στο γραφείο φορώντας το ενώ μέχρι τώρα το έχω συνδυάσει τόσο με sneakers όσο και με ψηλοτάκουνα πέδιλα. Το Σαββατοκύριακο το φόρεσα όση ώρα έκανα τις δουλειές του σπιτιού ενώ αν πηγαίνεις στο γυμναστήριο μπορείς να το φοράς κι εκεί για ακόμα καλύτερα αποτελέσματα!

Miss Chic: Η Έλενα Πάκου δοκιμάζει το επαναστατικό κολάν της NIVEA - εικόνα 3
Αν χρειαζόταν να ταξινομήσω τα αγαπημένα μου casual σύνολα, ο συνδυασμός κολάν - loose μπλούζα θα έπαιρνε σίγουρα την πρώτη θέση. Κάτι μου λέει ότι μέχρι να καλοκαιριάσει εντελώς τις μέρες που δεν έχω συναντήσεις ή events θα έρχομαι στο γραφείο με κάτι αντίστοιχο. Μεταξύ μας πάντως, όσες φορές έχω φορέσει το Q10 στο γραφείο εκτός του ότι νιώθω υπέρ-άνετη, έχω και την ικανοποίηση ότι έστω κι έτσι φροντίζω το σώμα μου!

Miss Chic: Η Έλενα Πάκου δοκιμάζει το επαναστατικό κολάν της NIVEA - εικόνα 4
Δεν είχα φορέσει ποτέ ξανά στο παρελθόν κολάν με ψηλοτάκουνα αλλά αυτός ο συνδυασμός μου έκανε κλικ! Όταν στέκομαι όρθια, αυτό το top - φόρεμα φτάνει ακριβώς στον αστράγαλό μου. Επειδή όμως από τη μέση και κάτω είναι διάφανο κάνει ένα πολύ ενδιαφέρον χρωματικό "παιχνίδι" με το μαύρο του κολάν.

Η τεχνολογία βέβαια που κρύβεται πίσω από το κολάν Q10 είναι αρκετά περίπλοκη και εξελιγμένη. Όπως διάβάζω στο επίσημο site της Nivea, το κολάν αυτό είναι το αποτέλεσμα της συνεργασίας του τμήματος έρευνας της NIVEA με την εταιρία ΤΕΝΑΤΕΧ που είναι ειδική στον χώρο των υφασμάτων. Και πριν προλάβεις να ρωτήσεις πως λειτουργεί και για ποιο λόγο να το εμπιστευτείς, θα σου πω ότι η αποτελεσματικότητα του κολάν αυτού βασίζεται στο ένζυμο Q10 το οποίο έχει ενσωματωθεί με τη μορφή μικροκαψουλών στο ίδιο το ύφασμα (ναι, καλά διάβασες!), εξ'ου και η φράση "η κρέμα που φοριέται" που το συνοδεύει. Όσο κινείσαι λοιπόν, τόσο απελευθερώνεται το ένζυμο ενώ η μαλακή του ύφανση σμιλεύει άμεσα το σώμα στα επίμαχα σημεία. Ταυτόχρονα δε, με την τεχνολογία μαλακής συμπίεσης επιτυγχάνεται και η σύσφιξη της επιδερμίδας.

Και το καλύτερο απ'όλα; Όσα σου γράφω παραπάνω έχουν αποδειχθεί και από επιστήμονες!

Miss Chic: Η Έλενα Πάκου δοκιμάζει το επαναστατικό κολάν της NIVEA - εικόνα 5

Περιττό λοιπόν να πω ότι αυτό το προϊόν αξίζει την προσοχή σου. Όχι μόνο βασίζεται σε έρευνα και σύγχρονες τεχνολογίες αλλά πρόκειται για ένα διαχρονικό κομμάτι που μπορείς να φοράς όλη μέρα, ειδικά αυτή την εποχή του χρόνου. Σου εγγυώμαι ότι θα το λατρέψεις!

Till next week!
E

CU στο Life Full of Fashion
και στα Social Media:
FACEBOOK / INSTAGRAM / TWITTER

Previous:

Δες όλα τα post της Miss Chic

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ