Follow us

10+1 ιδέες για τις εμφανίσεις των διακοπών από την πασαρέλα

Το Miss Bloom εμπνέεται από τις νέες τάσεις και σου δείχνει πώς να δημιουργήσεις όμορφα καλοκαιρινά σύνολα για τις διακοπές

diakopes-def
Το Miss Bloom εμπνέεται από την πασαρέλα και σου δείχνει πώς να δημιουργήσεις όμορφα και μοδάτα καλοκαιρινά σύνολα.

Το καλοκαίρι αδιαμφισβήτητα έχει τα κομμάτια-κλειδιά του, έχει όμως και νέες τάσεις κάθε χρόνο που του προσδίσουν την πινελιά που χρειάζεται για ανανεώσει τα καλοκαιρινά outfits. Summer-dresses και σανδάλια μεσουρανούν πάντοτε στις πασαρέλες, μαλακά και δροσερά βαμβακερά υφάσματα είναι must, πώς όμως μπορείς να τα φορέσεις ακολουθώντας τις fashion τάσεις της φετινής σεζόν;

Ναι, το στυλ είναι προσωπική υπόθεση και συνήθως δεν έχει να κάνει με το αν ακολουθείς πιστά τα εκάστοτε trends. Παρ'όλα αυτά λίγη έμπνευση από τους μεγαλύτερους οίκους μόδας παγκοσμίως δεν έβλαψε ποτέ καμία. To Μiss Bloom παρακολουθεί και αναλύει ό,τι νέο κυκλοφορεί στα catwalks!

[gallery ids="82006,82008,82010,82012,82013,82014,82016,82018,82019,82020,82021,82022,82023"]

Οι minimal εκδοχή του κοντού summerdress χρησιμοποιεί φέτος το ύφασμα και τη φόρμα του πουκάμισου. Συνδύασέ το με αρχαιοελληνικά σανδάλια που πάντα εντυπωσιάζουν με την απλότητά τους. (Angelos Bratis)

To λευκό αεράτο πουκάμισο είναι all time classic καλοκαιρινό κομμάτι. Συνδύασέ το με εξίσου αέρινη φούστα για να πετύχεις τη θηλυκή εκδοχή του και πλατφόρμες mules που φέτος κάνουν comeback (Chloe)

To capri παντελόνι επανέρχεται με ρετρό διάθεση, δηλαδή ψιλόμεσο. Συνδύασε το λευκό capri με έντονα χρώματα 2 ή και 3 μαζί ακολουιώντας την colourblock τάση που κυριαρχεί όλη τη φετινή χρονιά (Dsquared2)

Girly crop tops και skate skirts, δηλαδή κλος φούστες μέχρι τη μέση του μηρού είναι από τα βασικά κομμάτια αυτό το καλοκαίρι, ιδιαίτερα για τις μικρότερες ηλικίες. Πόνταρε σε χρώματα, βολάν και λεπτομέρειες από διαφάνεια(Alberta Ferretti)

Η midi φούστα με prints είναι ένα από τα πιο hot κομμάτια της εποχής. Συνδύασέ τη με minimal τοπ και πόνταρε στο έντονο χρώμα ή/και δεσίματα στα παπούτσια για ένα ενδιαφέρον αποτέλεσμα (Hermes)

H δαντέλα είναι πάντα in και ένα από τα πιο δυνατά ρομαντικά στοιχεία σε ένα outfit. Συνδύασε το δαντελένιο φόρεμά σου με flat σανδάλια για ένα άνετο και προσεγμένο all day look (Ιsabel Marant)

Τα φορέματα με prints σε βγάζουν ασπροσπρόσωπη καθώς φτιάχνουν εντυπωσιακά one-piece σύνολα. Επίλεξε λετομέρειες στον ίδιο χρωματικό τόνο με τα prints για να υιοθετήσεις την τάση της μονοχρωμίας που φέτος αγαπιέται πολύ (Kenzo)

Ένα nude φόρεμα σε αέρινη γραμμή Α είναι η επιτομή της κομψότητας. Φόρεσέ το με ψηλοτάκουνα mules σε γήινες αλλά λίγο πιο σκούρες από το φόρεμα αποχρώσεις (Stella McCartney)

Οι φαρδιές παντελόνες είναι μια ακόμα δυναμική εμφάνιση στις πασαρέλες. Ιδανικό συνδυασμός: το denim-like πουκάμισο και τα φλατ αρχαιοελληνικά σανδάλια, για ένα casual preppy αποτέλεσμα (Paul&Joe)

To κουμπωμένο ως επάνω πουκάμισο είναι ήδη μέσα στα πιο cool και βασικά κομμάτια τη; γκαρνταρόμπας μας φέτος. Φόρεσέ το με ψηλόμεσο σορτς για να ισοσταθμίσεις την καλυμμένη περιοχή του ντεκολτέ με τα εκτεθειμένα πόδια (Αquilano Rimondi)

H pencil φούστα κατέκτησε φέτος πασαρέλα και streetstyle εμφανίσεις. Φόρεσέ τη με μαρινιέρα και ιδανικά επίλεξε μια nude απόχρωση για να δημιουργήσεις colourblock αποτέλεσμα με τα αξεσουάρ σου (Sonia Rykiel)

To λευκό φόρεμα είναι ένα από τα πιο αγαπημένα summer items. Όποια εκδοχή του και να διαλέξεις, συνδύασέ το με εντυπωσιακά παπούτσι αφού λειτοθργεί σαν καμβάς για να δημιουργήσεις με χρώματα (Viktor and Rolf)

To baby blue shirt dress στη maxi εκδοχή του είναι μια εντυπωσική minimal πρόταση που κολακεύει το σώμα και αφήνει χώρο για χρωματικούς πειραματισμούς στα εξεσουάρ (Vionnet)

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ