Follow us

Χειμώνας 2015: 11 ιδέες για winter looks από τις top ελληνίδες fashion bloggers

Tι μας προτείνουν, ποια trends ξεχωρίζουν και ποιες νέες τάσεις φαίνονται στον ορίζοντα;

kk

Tι μας προτείνουν, ποια trends ξεχωρίζουν και ποιες νέες τάσεις φαίνονται στον ορίζοντα;


Ο χειμώνας φαίνεται οτι μας προσφέρει χώρο για πειραματισμό. Τo layering είναι η χαρά του mix and match, ενώ οι fashion insiders βρίσκουν πάντα τρόπους να συνδυάζουν τα trends της σεζόν και να δημιουργού τα επόμενα. Ο ελληνικός χειμώνας έχει ένα επιπλέον πλεονέκτημα: σε λίγες περιπτώσεις έχει ανυπόφορο κρύο-τέτοιο που δε μπορούμε παρά να φορέσουμε ένα τεράστιο μπουφάν. Στις υπόλοιπες χειμωνιάτικες λιακάδες βγαίνουμε έξω και απολαμβάνουμε τη μέρα με στυλ και χάρη!

Πάρε ιδέες για τα τέλεια winter looks! [gallery ids="92088,92090,92091,92093,92094,92095,92096,92097,92098,92099,92100"]

Καρό, opaque καλσόν και loafers δε θα σε προδώσουν ποτέ. Πόσο μάλλον αν τα συνδυάσεις και με το fur trend που κάνει πάταγο σε ένα αξεσουαρ όπως το κασκόλ (Cloudline Chic Flows)

Mια τσάντα με ιδιαίτερο design είναι ο καλύτερος τρόπος να ανανεώσεις την εμφάνισή σου και να κάνεις πιο ενδιαφέρον το look σου (Life Full of Fashion)

To bomber jacket είναι αγαπημένο item του χειμώνα ενώ τα παστέλ χρώματα φαίνεται πως θα μας απασχολήσουν και την επόμενη σεζόν προσθέτοντας στυλ στις εμφανίσεις μας (All you need is Style)

Αναβάθμισε το δερμάτινο jacket σου επιλέγοντας ένα σε έντονο φωτεινό χρώμα. Θα αλλάξει και η διάθεσή σου αναλόγως! (Here C Comes)

Kαρό και tweed ταιριάζουν σαν τη ζεστή σοκολάτα και τα marshmallows. Φόρεσέ τα μαζί και νιώσε cozy και trendy (Τype my Style)

70s look με μακρύτριχη και έντονη χρωματικά γούνα είναι μια από τις must φετινές τάσεις που πρέπει να τολμήσεις (Lemoncake Wardrobe)

Συνδύασε το "καλό" σου φόρεμα με ένα casual midi παλτό και μπότες και μετάτρεψέ το αυτόματα σε outfit για τα καθημερινά βραδινά ποτά (Muse Rebelle)

Πουλόβερ με prints συνδυάζονται άνετα με κασκόλ με prints που ακολουθούν την ίδια ή παρόμοια χρωματική παλέτα (Τwin Fashion)

Sneakers, tailored παντελόνι και σακάκι θα μπορούσε να ονομαστεί "Η νέα στολή γραφείου". Φόρεσέ τα και κάνε τη διαφορά (Where Can I Find The..?)

To αγαπημένο σου φόρεμα με ένα οpaque καλσόν και λευκά sneakers είναι επίσης μια τέλεια πρόταση για όλες τις ώρες (Style Love)

Leather, leather, leather... Σε όλα τα χρώματα και σε όλα τα outfits! (Cool UR Style)

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ