Follow us

Summer Packing: Οι stars του streetstyle φτιάχνουν τη βαλίτσα των διακοπών

Να τί θα βάλεις στη βαλίτσα των διακοπών. Συμβουλές από τις fashion  bloggers. Από την Κέλλυ Δεσύπρη

Summer Packing: Οι stars του streetstyle φτιάχνουν τη βαλίτσα των διακοπών

Να τί θα βάλεις στη βαλίτσα των διακοπών. Συμβουλές από τις fashion bloggers...

Με τον τελευταίο και πιο καυτό μήνα του καλοκαιριού να βρίσκεται προ των πυλών, οι περισσότερες από εμάς ετοιμάζουμε τις βαλίτσες μας για κάποιο ηλιόλουστο προορισμό. Πριν απο εμάς, βέβαια, είναι οι fashion bloggers εκείνες που πέταξαν για εξωτικούς προορισμούς αυτή τη θερινή σεζόν.

Τo feed μας έχει γεμίσει με φωτογραφίες από τα πιο cool κορίτσια του streetstyle με φόντο ειδυλιακά τοπία και outfits λιτά, διαχρονικά μα και ιδιαίτερα. Γι'αυτό και εμείς έχουμε ήδη φτιάξει την ιδανική λίστα με τα fashion items που αξίζουν μια θέση στη βαλίτσα των διακοπών σου, με τις...συμβουλές, πάντα, των αγαπημένων μας fashionistas.


[gallery ids="101313,101314,101315,101316,101317,101318,101319,101320,101323,101324"]

Η Aimee Song φοράει το πιο κλασικό look του καλοκαιριού. Denim σορτς και Τ-shirt. Πάρε μαζί σου άφθονα και από τα δύο.

Η Jane Aldridge φοράει την ολόσωμη χακί φόρμα με φαρδιά ethnic ζώνη και εντυπωσιάζει! Μην ξεχάσεις τη δική σου ολόσωμη φόρμα έξω από τη βαλίτσα...

Η Gala Gonzalez υπενθυμίζει την αξία ενός καλού summer dress. Θα σε συνοδεύσει από την παραλία μέχρι το beach bar.

Η Gizele Oliveira ποντάρει στα χαριτωμένα tops και τα γυαλιά ηλίου με χρωματιστούς φακούς για μία απογευματινή εμφάνιση.

Το λευκό φόρεμα, σαν αυτό που φοράει η Hanneli Mustaparta, είναι από τα πιο βασικά κομμάτια του καλοκαιρινού στυλ.

Η Jessica Stein πέρασε σχεδόν ολόκληρο το καλοκαίρι φορώντας playsuits. Όχι δεν είναι τυχαίο, ακολούθησε το παράδειγμά της.

Τo maxi φόρεμα ταιριάζει σε κάθε περίσταση και δείχνει εντυπωσιακό μαζί με σανδάλια και ψάθινο καπέλο. (φώτο: Blair Eadie)

H Chiara έχει τιμήσει δεόντως την αξία των σωστών αξεσουάρ. Ψάθινο καπέλο, γυαλιά ηλίου και λεπτά κοσμήματα είναι ανάμεσα στα αγαπημένα της για το καλοκαίρι.

Η Lucy Williams φοράει το τέλειο look για τα βράδια με αέρα στο νησί. Ψηλόμεσο τζιν, λευκό αέρινο πουκάμισο και μπαντάνα στο λαιμό!

Η Olivia Palermo τραβάει την προσοχή μας στα παπούτσια. Οι μπαλαρίνες (και τα σανδάλια) είναι οι σύμμαχοι σου για ξεκούραστες βόλτες παντός...εδάφους.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ