Follow us

Τα 50 τυχερά ζευγάρια φίλων του διαγωνισμού «ΜΑΖΙ στο αδυνάτισμα με το XL-S Medical – Friends Edition» υποδέχτηκαν το καλοκαίρι!

Όσα έγιναν στην εκδήλωση του Σαββάτου. Εκεί βρέθηκε και το missbloom.gr

Τα 50 τυχερά ζευγάρια του διαγωνισμού «XL-S Medical – Friends Edition» υποδέχτηκαν το καλοκαίρι

Όσα έγιναν στην εκδήλωση του Σαββάτου. Εκεί βρέθηκε και το missbloom.gr...

Το μεσημέρι του Σαββάτου, τα 50 τυχερά ζευγάρια που αναδείχθηκαν από το μεγάλο διαγωνισμό «ΜΑΖΙ στο αδυνάτισμα με το XL-S Medical – Friends Edition» (μπορείς να διαβάσεις εδώ λεπτομέρειες), συγκεντρώθηκαν για να ζήσουν μοναδικές στιγμές ευεξίας και να γιορτάσουν την έναρξη του καλοκαιριού στο ξενοδοχείο Astir Palace – Arion.

Οι 100 γυναίκες βρέθηκαν στον απόλυτο καλοκαιρινό προορισμό, γεμάτες ενέργεια, όρεξη και χαμόγελο, για να ενημερωθούν – για αρχή - σχετικά με τα οφέλη τoυ XL-S Medical, του Νο1 σε πωλήσεις - φυσικού και κλινικά ελεγμένου προϊόντος - απώλειας βάρους στην Ευρώπη στο χώρο του φαρμακείου* από την Omega Pharma, και έπειτα για την διαδικασία του σούπερ διαγωνισμού, ο οποίος μόλις ξεκίνησε.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με μια ενημέρωση σχετικά με τους όρους και τις λεπτομέρειες του διαγωνισμού. Οι γυμναστές του online γυμναστηρίου Home Fitness και η διατροφολόγος κ. Κατερίνα Ποντικάκη ενημέρωσαν τις νικήτριες για το πρόγραμμα διατροφής και άσκησης που θα ακολουθήσουν για τους επόμενους 2 μήνες, με στόχο να αποκτήσουν το σώμα των ονείρων τους και να βγουν στην παραλία πιο ανανεωμένες από ποτέ.

Τα 50 τυχερά ζευγάρια φίλων του διαγωνισμού «ΜΑΖΙ στο αδυνάτισμα με το XL-S Medical – Friends Edition» υποδέχτηκαν το καλοκαίρι!

Η συνέχεια ήταν πολύ πιο ενδιαφέρουσα αλλά και διασκεδαστική. Οι νικήτριες συμμετείχαν σε προγράμματα γυμναστικής, με θέα τη μαγευτική Βουλιαγμένη ενώ ο ραδιοφωνικός σταθμός ΛΑΜΨΗ 92,3 και η Καίτη Φαρμάκη «βγήκαν ζωντανά» στο Astir Palace ειδικά για το XL-S Medical.

Τα 50 τυχερά ζευγάρια φίλων του διαγωνισμού «ΜΑΖΙ στο αδυνάτισμα με το XL-S Medical – Friends Edition» υποδέχτηκαν το καλοκαίρι! - εικόνα 2

Τα 50 τυχερά ζευγάρια φίλων του διαγωνισμού «ΜΑΖΙ στο αδυνάτισμα με το XL-S Medical – Friends Edition» υποδέχτηκαν το καλοκαίρι! - εικόνα 3

Τα 50 τυχερά ζευγάρια φίλων του διαγωνισμού «ΜΑΖΙ στο αδυνάτισμα με το XL-S Medical – Friends Edition» υποδέχτηκαν το καλοκαίρι! - εικόνα 4

Τα 50 τυχερά ζευγάρια φίλων του διαγωνισμού «ΜΑΖΙ στο αδυνάτισμα με το XL-S Medical – Friends Edition» υποδέχτηκαν το καλοκαίρι! - εικόνα 5

Τα 50 ζευγάρια κέρδισαν προϊόντα XL-S Medical Max Strength για 2 μήνες, 6μηνη συνδρομή στο online γυμναστήριο Home Fitness και εξατομικευμένη 2μηνη παρακολούθηση από εξιδεικευμένη διατροφολόγο του XL-S Medical.

Τα δώρα όμως δεν σταματούν εκεί καθώς το XL-S Medical πρόκειται να επιβραβεύσει ένα ζευγάρι που θα επιδείξει τη μεγαλύτερη αφοσίωση στο πρόγραμμα αδυνατίσματος κι ευεξίας, χαρίζοντας ένα μοναδικό 3μερο ταξίδι στη Ρώμη!

Τα 50 τυχερά ζευγάρια φίλων του διαγωνισμού «ΜΑΖΙ στο αδυνάτισμα με το XL-S Medical – Friends Edition» υποδέχτηκαν το καλοκαίρι! - εικόνα 6


* IMS MAT 12/2014

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ