Follow us

Ορφανοτροφείο κολαστήριο στην Αθήνα | Τι λέει το ανατριχιαστικό ρεπορτάζ

Τέσσερις υπάλληλοι που εργάζονταν στο ορφανοτροφείο-κολαστήριο της Αθήνας, καλούνται ως ύποπτοι στην Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων με εντολή εισαγγελέα.

MissBloom TEAM
woman abuse iStock

Τέσσερις υπάλληλοι που εργάζονταν στο ορφανοτροφείο-κολαστήριο της Αθήνας, καλούνται ως ύποπτοι στην Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων με εντολή εισαγγελέα. Θα εξεταστούν για τα αδικήματα της σωματικής βλάβης, της απειλής και της παραμέλησης εποπτείας ανηλίκων.

Οι απολογίες των τεσσάρων υπόπτων, έρχονται μετά την ολοκλήρωση της πολύμηνης προκαταρκτικής έρευνας των αρχών, που ξεκίνησε τον περασμένο Δεκέμβριο μετά τη μηνυτήρια αναφορά της Υφυπουργού Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, Δόμνας Μιχαϊλίδου, στα χέρια της οποίας έφτασαν φρικιαστικές καταγγελίες για κακοποίηση ανηλίκων.

Στο κάδρο των ερευνών μπήκαν συνολικά 30 υπάλληλοι του ορφανοτροφείου, με την έρευνα να επεκτείνεται χρονικά από το 2019 μέχρι και σήμερα. Με τη συνδρομή κοινωνικών λειτουργών, ιατροδικαστή, παιδοψυχιάτρου και παιδοψυχολόγου, 5 αγόρια ηλικίας 7 έως 11 ετών που ζούσαν στη δομή, τρία εκ των οποίων με ειδικές ανάγκες, εξετάστηκαν για να διαπιστωθεί το μέγεθος της φρίκης που λάμβανε χώρα στο ορφανοτροφείο της Αθήνας.

Δείτε περισσότερα στο thetoc.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ