Follow us

Υπόθεση Κάρολαϊν | Το ντοκιμαντέρ του βρετανικού Channel 5 για την γυναικοκτονία στα Γλυκά Νερά

Η απάντηση του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου και οι αντιδράσεις στα social media.

MissBloom TEAM
Καρολάιν Κράουτς Facebook

Η δολοφονία της Κάρολαϊν Κράουτς αποτελεί το πιο σοκαριστικό έγκλημα των τελευταίων ετών στην ελληνική πραγματικότητα, με τα γεγονότα που συνέβησαν πριν από λίγους μήνες να θυμίζουν σενάριο ταινίας θρίλερ. Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, ο σύζυγος της 20χρονης Βρετανίδας και πατέρας του μωρού τους, σκηνοθέτησε ως σκηνικό ληστείας, τον τόπο του εγκλήματος, όπου πριν λίγα λεπτά είχε σκοτώσει την Κάρολαϊν, παίζοντας θέατρο για τουλάχιστον 38 ημέρες απέναντι στην αστυνομία, στην οικογένειά του και στο τηλεοπτικό κοινό, που παρακολουθούσε με κομμένη την ανάσα την υπόθεση. Λίγους μήνες αργότερα, το βρετανικό κανάλι Channel 5 κυκλοφορεί ένα ντοκιμαντέρ για το χρονικό που συγκλόνισε το ελληνικό κοινό και όχι μόνο.

Διάβασε επίσης: Μπάμπης Αναγνωστόπουλος | Αντιμέτωπος με ισόβια κάθειρξη - Καταπέλτης το βούλευμα του Δικαστικού Συμβουλίου

Με τίτλο "Caroline: The Murder that Fooled the World", το ντοκιμαντέρ που είναι διαθέσιμο στο βρετανικό κοινό μέσω της πλατφόρμας του σταθμού (αλλά μπορείτε να το παρακολουθήσετε κι εδώ), αφηγείται τα γεγονότα, με την παρουσίαση της έρευνας των αστυνομικών αρχών μέχρι την σοκαριστική αποκάλυψη για τον θάνατο της Κάρολαϊν. Στις σκηνές μπορεί να παρακολουθήσει κανείς μαρτυρίες από πρόσωπα - κλειδιά, όπως την πρώτη τηλεοπτική συνέντευξη της φίλης της Κάρολαϊν και γειτόνισσας του ζευγαριού, που αναφέρει το τι ακριβώς συνέβη τη νύχτα του εγκλήματος.

Μάλιστα, η ίδια μην μπορώντας ακόμα να δεχθεί τη μοίρα της φίλης της, την οποία αποκάλεσε "άγγελο", δήλωσε πως "η απώλειά της είναι πολύ μεγάλη. Ζει μέσα στην καρδιά μου και στη σκέψη μου. Την αγαπώ. Δεν μιλάω σε παρελθοντικό χρόνο, γιατί ζει μέσα μου".

Οι αντιδράσεις ύστερα από την κυκλοφορία του ντοκιμαντέρ

Όπως ήταν αναμενόμενο, το twitter πήρε φωτιά μετά την πρεμιέρα του ντοκιμαντέρ, με τους χρήστες να έχουν σοκαριστεί από την υπόθεση. "Θεέ μου αυτό είναι απαίσιο. Δεν μπορώ να πιστέψω πως ήταν ένα παιδί όταν ήταν μαζί του, αυτό σίγουρα έπρεπε να χτυπήσει κάποια καμπανάκια", ενώ ένας άλλος δήλωσε πως "παρακολούθησα τη σοκαριστική ιστορία της δολοφονίας της Κάρολαϊν Κράουτς στην Ελλάδα, σήμερα στην τηλεόραση. Είχε γεννηθεί την ίδια χρονιά με την κόρη μου. Η ενδοοικογενειακή βία είναι ένα τρομερό έγκλημα που θα έπρεπε να τιμωρείται σκληρά".

Αλλά και ο ίδιος ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος αντέδρασε στο ντοκιμαντέρ μέσω του δικηγόρου του, Αλέξανδρου Παπαϊωαννίδη. Ο νομικός ήταν ξεκάθαρος, λέγοντας πως ο κ. Αναγνωστόπουλος δε δέχθηκε κάποια πρόταση για το συγκεκριμένο ντοκιμαντέρ, αλλά ούτε έδωσε την έγκρισή του, γεγονός που τον οδηγεί στο να κινηθεί νομικά. Όπως είπε χαρακτηριστικά ο νομικός εκπρόσωπος του δολοφόνου της Κάρολαϊν, η αντίδραση του πελάτη του δεν έχει να κάνει με το περιεχόμενο ή την προσέγγιση του ντοκιμαντέρ, αλλά εξαιτίας του ότι δεν έχει εκδικαστεί ακόμα η υπόθεση.

Δες το απόσπασμα:

Υπόθεση Κάρολαϊν | Το ντοκιμαντέρ του βρετανικού Channel 5 για την γυναικοκτονία στα Γλυκά Νερά

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ