Follow us

Βρήκα το τρικ για να έχω δωρεάν γεύματα από το efood και έξτρα δώρα | Πώς θα το ξεκλειδώσεις με μία κάρτα Mastercard

Είναι μόνο μία κίνηση πριν την ολοκλήρωση της παραγγελίας.

MissBloom TEAM
Food iStock

Μας αρέσουν τα δώρα. Μικρά και μεγάλα, πολύτιμα και όχι τόσο πολύτιμα, συναισθηματικά ή αξίας, έξυπνα ή αστεία, πρακτικά ή και απλά χρήματα (ας είναι καλά οι γιαγιάδες!). Αλλά ακόμα περισσότερο μας αρέσουν τα δώρα όταν αυτά έρχονται χωρίς να υπάρχει κανένας απολύτως λόγος. Ωστόσο, πόσο συχνά μπορούμε στα αλήθεια να παίρνουμε δώρα και να νιώθουμε σαν να είναι κάθε μέρα είναι γιορτή;

Κι όμως, οι γιορτές και τα γενέθλια δεν είναι πλέον ο μόνος λόγος να νιώθουμε τη χαρά του δώρου, αφού βρήκαμε στο efood έναν τρόπο να απολαμβάνουμε ακόμα και δωρεάν γεύματα αλλά και πολλά ακόμα δώρα. Και είναι μόλις ένα κλικ!

Και υπάρχει ένας τρόπος να το ξεκλειδώσεις κι εσύ αρκεί να έχεις μία κάρτα Mastercard. Nαι, το σούπερ επιτυχημένο πρόγραμμα "Level Up with Mastercard”, για τους κατόχους των καρτών της και χρήστες του efood συνεχίζεται και φέτος με ακόμα περισσότερα δώρα!

Και τι ακριβώς είναι το Level Up with Mastercard

Πρόκειται για ένα πρωτότυπο πρόγραμμα επιβράβευσης, που δίνει τη δυνατότητα σε όσους έχουμε κάρτες Mastercard (όλοι;) και παραγγέλνουμε από το efood (επίσης, όλοι;), να συμμετέχουμε σε διαγωνισμούς, με έπαθλα κουπόνια φαγητού και ξεχωριστά δώρα.

Και τα δώρα;

Μέσα από μία διαδικασία κληρώσεων, μπορούμε μέσα από το "Level Up with Mastercard” να κερδίσουμε στη στιγμή δωρεάν κουπόνια φαγητού σε συνεργαζόμενα καταστήματα του efood. (Ω ναι!) Επιπλέον όλοι οι συμμετέχοντες παίρνουμε μέρος στη μεγάλη κλήρωση που θα πραγματοποιηθεί στις 19 Δεκεμβρίου, στην οποία τα δώρα είναι... άλλο level. Ανάλογα με το επίπεδο που θα έχουμε φτάσει με τη λήξη του διαγωνισμού, οι κάτοχοι καρτών Mastercard θα έχουμε τη δυνατότητα να κερδίσουμε απίστευτα δώρα (πραγματικά δεν ξέρω ποιο θέλω περισσότερο!) όπως, 2 Ηλεκτρικά μηχανάκια Horwin SK3, ψώνια για 1 χρόνο από το efood market, 2 Ηλεκτρικά πατίνια Segway, PlayStation 5, Apple Macbook Pro M1, iPhone 13 Pro Max και πολλά ακόμα από το efood και τη Mastercard.

Και πώς θα κάνουμε κι εμείς Level up;

Από την 1η Σεπτεμβρίου έως και τις 30 Νοεμβρίου, όταν παραγγέλνεις με κάρτα Mastercard μέσω efood, φρόντισε να επιλέγεις "Level up with Mastercard" πριν ολοκληρώσεις την παραγγελία σου, για να μαζεύεις πόντους και να συμμετέχεις αυτόματα στις κληρώσεις. Με την πρώτη σου παραγγελία, με αποθηκευμένη κάρτα Mastercard, δημιουργείς το δικό σου μοναδικό προφίλ στο "Μy Level Up” και κερδίζεις αυτόματα τους πρώτους 100 πόντους. Με κάθε νέα παραγγελία μαζεύεις ακόμα περισσότερους πόντους ενώ μπορείς να ολοκληρώσεις και... ειδικές αποστολές (δε λέω περισσότερα!) για να κάνεις "level up" ακόμα πιο γρήγορα.

Βρήκα το τρικ για να έχω δωρεάν γεύματα από το efood και έξτρα δώρα | Πώς θα το ξεκλειδώσεις με μία κάρτα Mastercard

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ