Follow us

Ανησυχία για "εκρηκτική" επέτειο Πολυτεχνείου | Αυστηρά μέτρα με 5.000 αστυνομικούς, drones και ελικόπτερα

Πανεπιστημιακή αστυνομία, ακρίβεια και μετρό στα Εξάρχεια, προκαλούν ανησυχία στην ΕΛ.ΑΣ. για "εκρηκτική" επέτειο Πολυτεχνείου.

MissBloom TEAM
πολυτεχνειο eurokinissi

Πανεπιστημιακή αστυνομία, ακρίβεια και μετρό στα Εξάρχεια, προκαλούν ανησυχία στην ΕΛ.ΑΣ. για "εκρηκτική" επέτειο Πολυτεχνείου.

Τα πανεπιστημιακά ιδρύματα της χώρας θα βρεθούν από αύριο σε αστυνομικό "κλοιό", λόγω των τριήμερων εκδηλώσεων μνήμης για τα 49 χρόνια από την εξέγερση της 17ης Νοέμβρη. Για τα αυξημένα μέτρα ασφαλείας, αναμένεται να διατεθούν περισσότεροι από 5.000 αστυνομικοί, ενώ ο σχεδιασμός, θα θυμίζει αυτόν του 2021, της πρώτης χρονιάς χωρίς περιορισμούς λόγω covid.

Το τεταμένο κλίμα της προηγούμενης εβδομάδας, με τα επεισόδια που σημειώθηκαν κατά την γενική απεργία, προϊδεάζει συμφωνά με αρμόδιους αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ. για ενδεχόμενο νέο κύκλο έντασης, με φόντο τους εορτασμούς.

Μέτρα από την Τρίτη

Τα μέτρα θα ξεκινήσουν να εφαρμόζονται από πρωί της Τρίτης και αναμένεται να ολοκληρωθούν με την κορύφωση των εκδηλώσεων και την πορεία μνήμης της ερχόμενης Πέμπτης. Ο σχεδιασμός της ΕΛ.ΑΣ. περιλαμβάνει αστυνομικούς των ΜΑΤ, της ΔΙ.ΑΣ., της ΔΡΑΣΗ, των ΟΠΚΕ, της Ασφάλειας, αλλά και της Αντιτρομοκρατικής, οι οποίοι θα διατεθούν για την αποφυγή εντάσεων και επεισοδίων.

Δείτε περισσότερα στο thetoc.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ