Follow us

Αυτό το best seller βάζο από την H&M Home δεν πρέπει να λείπει από το σπίτι σου

Στην H&M Home θα βρεις την fun "πινελιά" που θα ανανεώσει τον χώρο σου.

MissBloom TEAM
vase istock

Είναι αλήθεια πως σπίτι χωρίς κύρια έπιπλα, όπως καναπές, γραφείο ή κρεβάτι δε θεωρείται πλήρες. Από την άλλη, ακόμη και αν έχει όλα τα απαραίτητα αντικείμενα, ένα σπίτι δεν μπορεί να θεωρείται ολοκληρωμένο αν δε διαθέτει αυτά τα "extra" στοιχεία, που χαρίζουν μία μοναδική υπόσταση στον χώρο.

Μιλάμε για τα διακοσμητικά items, που είτε ως μικρές "πινελιές" είτε ως πληθωρικά statement κομμάτια, μπορούν να μεταμορφώσουν ένα σπίτι, αποδεικνύοντας περίτρανα πως πολλές φορές η ομορφιά κρύβεται στις λεπτομέρειες.

Το παραπάνω επιβεβαιώνει και αυτό το ultra καλαίσθητο βάζο που ανακαλύψαμε στη συλλογή της H&M Home. Το εν λόγω κεραμικό βάζο με το ιδιαίτερο και απόλυτα on trend γεωμετρικό σχήμα συγκαταλέγεται ανάμεσα στα best sellers του brand, και όχι άδικα.

Αυτό το best seller βάζο από την H&M Home δεν πρέπει να λείπει από το σπίτι σου
H&M Home
H&M Home

Βρες το κεραμικό βάζο από την H&M Home εδώ.

Είναι διαθέσιμο σε μπεζ απόχρωση, σε τρία πρακτικά μεγέθη, και η τιμή του ξεκινά από μόλις 4,99 ευρώ. Όπως είναι λογικό, αυτό το item έχει γίνει ανάρπαστο στους λάτρεις της εσωτερικής διακόσμησης και είμαστε βέβαιοι πως θα μπει και στη δική σου wishlist.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ