Follow us

Χανιά | Kάλεσμα για ομοφοβική παρέμβαση στο αυτοοργανωμένο Pride Χανίων από υποψήφιο των Σπαρτιατών

Ο Κυριάκος Μπλαζουδάκης, υποψήφιος με το κόμμα "Σπαρτιάτες" που πλέον είναι και στη Βουλή, αποφάσισε να διοργανώσει αντιδιαδήλωση ενάντια στο 1ο Pride στα Χανιά.

pride iStock

Σφοδρές αντιδράσεις έχει προκαλέσει το γεγονός πως, υποψήφιος βουλευτής με το κόμμα των "Σπαρτιατών" κοινοποίησε στους λογαριασμούς του στα social media, κάλεσμα για ομοφοβική παρέμβαση στο αυτοοργανωμένο Pride Χανίων.

Συγκεκριμένα, ο Κυριάκος Μπλαζουδάκης, υποψήφιος με το κόμμα "Σπαρτιάτες" που πλέον είναι και στη Βουλή, και το οποίο στήριξε ανοιχτά ο καταδικασμένος πρωτόδικα για την εγκληματική οργάνωση Χρυσή Αυγή, Ηλίας Κασιδιάρης, αποφάσισε να διοργανώσει αντιδιαδήλωση ενάντια στην παρέλαση Υπερηφάνειας στα Χανιά, διαφημίζοντας το ως μια "ανακοίνωση πολιτών Κρήτης".

Αν και ο ίδιος δεν εκλέχθηκε βουλευτής, φαίνεται ότι επιθυμεί να συνεχίσει την ακροδεξιά και ομοφοβική δράση του κόμματος του και εκτός κοινοβουλίου, κάνοντας επίθεση και παρεμποδίζοντας τη ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητα των Χανίων να διαδηλώσει για ταγ δικαιώματά της.

Αναλυτικά αναφέρει:

"Την Πέμπτη 29/6/2023 και ώρα 16:00 όλοι οι γονείς της Κρήτης θα πρέπει να παραβρεθούμε στα Χανιά, στην κεντρική αγορά ,για να διαμαρτυρηθούμε ,κατά της εκδήλωσης που διοργανώνει η ΛΟΑΤΚΙ κοινότητα ,προσβάλοντας τα χρηστά ήθη, με ενέργειες που δηλητηριάζουν τις αγνές παιδικές ψυχές .

Θα πρέπει να υπερασπιστούμε τις αξίες ,και τις αθώες ψυχές των παιδιών μας, από τα ανώμαλα αίσχη των λοατκιστών! Παρών με την ευλογία του θα είναι και ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΣΑΒΒΑΣ ΛΑΥΡΙΩΤΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ".

Πηγή: THETOC

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ