Follow us

Κίνημα της Πετσέτας | Νέα συγκέντρωση διαμαρτυρίας στη Χαλκιδική

Πορεία διαμαρτυρίας με αίτημα ελεύθερες και προσβάσιμες παραλίες για όλους.

Παραλία iStock

Σε νέα συγκέντρωση διαμαρτυρίας καλεί σήμερα Δευτέρα 7 Αυγούστου το "Κίνημα της Πετσέτας". Οι πολίτες καλούν σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο δημαρχείο Σιθωνίας στη Νικήτη, στις 11:30.

"Διεκδικούμε τα δικαιώματά μας, υπερασπιζόμαστε τους δημόσιους χώρους", σημειώνουν στο σχετικό κάλεσμα.

Χθες Κυριακή 6 Αυγούστου, δεκάδες πολίτες σε Νικήτη και Νέα Ποτίδαια, πραγματοποίησαν συγκέντρωση και πορεία διαμαρτυρίας με αίτημα ελεύθερες και προσβάσιμες παραλίες για όλους.

Κάτοικοι και παραθεριστές συγκεντρώθηκαν στις 10:30 στο γήπεδο της Νικήτης από όπου λίγο μετά τις 11 ξεκίνησαν πορεία για την παραλία με συνθήματα "ο αιγιαλός ανήκει στο λαό δε θα καταπατησετε το αίτημα αυτό", "ο λαός απαιτεί παραλία καθαρή" και "τέρμα πια στην αυθαιρεσία, από την Πάρο μέχρι τη Σιθωνία ελεύθερη θα είναι η κάθε παραλία".

Επιπλέον, αντίστοιχη συγκέντρωση διαμαρτυρίας, πραγματοποιήθηκε και στη Νέα Ποτίδαια, στον δήμο Νέας Προποντίδας, όπου έγινε κι εκεί πορεία διαμαρτυρίας.

Να σημειωθεί, ότι όλα ξεκινήσαν μετά από κάλεσμα της διαδικτυακής ομάδας "Κίνημα πολιτών για ελεύθερες και προσβάσιμες παραλίες στη Χαλκιδική", που μέσα σε τρεις ημέρες αριθμεί πάνω από 8.000 μέλη.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ