Follow us

470 ευρώ χρειάζεσαι για να βρεις τον έρωτα της ζωής σου στο Tinder

Τελικά ίσως ένα συνδρομητικό πρόγραμμα να είναι καλύτερο κι από τη Γεωργία Βασιλειάδου.

tinder

Το Tinder Select είναι μια ultra-premium VIP εμπειρία, που έρχεται στην "τσιμπημένη" τιμή των 470 ευρώ τον μήνα ή κοντά στα 6.000 ευρώ ετησίως. Προτού αναρωτηθείς αν με αυτά τα χρήματα αγοράζεις κυριολεκτικά τον έρωτα (spoiler alert: δεν τον αγοράζεις), ας δούμε τι πραγματικά προσφέρει αυτή η συνδρομή.

Το Tinder διαφημίζει το Tinder Select ως το χρυσό εισιτήριο για να ξεκλειδώσεις τα "καλύτερα στοιχεία του Tinder". Ποια είναι αυτά τα στοιχεία, λοιπόν; Πρώτα απ' όλα, υπάρχει η λειτουργία άμεσων μηνυμάτων που επιτρέπει στους συνδρομητές να στέλνουν μηνύματα σε άλλους χρήστες χωρίς να χρειάζεται πρώτα να ταιριάξουν. Δε χρειάζεται πλέον να κάνεις swipe δηλαδή, απλά στέλνεις μήνυμα στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Στη συνέχεια, υπάρχει το προνόμιο Skip the Line, το οποίο παρέχει ορατότητα στο προφίλ σου σε όσους δεν έχουν Gold ή Platinum συνδρομή.

Tinder για λίγους

Μη βιαστείς όμως, γιατί η εμπειρία του Tinder Select δεν είναι ανοιχτή για τις μάζες. Αρχικά, προορίζεται για το κορυφαίο 1% των "πιο ενεργών" χρηστών της εφαρμογής, ενώ, παράλληλα, το Tinder δεν έχει διευκρινίσει τι ακριβώς κάνει κάποιον χρήστη "πιο ενεργό". Είναι σαφές όμως πως πρόκειται για μια "κλειστή λέσχη". Σύμφωνα με τον Chief Product Officer του Tinder, Mark Van Ryswyk, είναι για όσους ενδιαφέρονται πραγματικά "να δουν αποτελέσματα στην αναζήτησή τους για προσωπική σύνδεση".

Διαβάστε περισσότερα στο esquire.com.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ