Follow us

6 χριστουγεννιάτικες ταινίες που (δε θα βαρεθούμε να) βλέπουμε στην TV

Από 22 ως 27 Δεκεμβρίου συντονιζόμαστε στα τηλεοπτικά κανάλια για να απολάυσουμε, και φέτος, τις αγαπημένες ταινίες των ημερών.

MissBloom TEAM
ταινια

Sleepless in Seattle

Ένας μικρός που έκανε έκκληση στο ραδιόφωνο να βρεθεί σύζυγος για τον χήρο πατέρα του, διαλέγει ως υποψήφια νύφη μια δημοσιογράφο, η οποία μένει στην άλλη άκρη της Αμερικής. Τα παιχνίδια του πεπρωμένου μπορεί να φαντάζουν λίγο αφελή, ευτυχώς όμως η Nora Ephron (υποψηφιότητα για Όσκαρ σεναρίου) έχει την εξυπνάδα να κάνει κάποιες κριτικές παρατηρήσεις για τη νοοτροπία, τα άγχη και τον τρόπο σκέψης των Αμερικανών. Όσο για τη χημεία των πρωταγωνιστών, Tom Hanks και Meg Ryan, δεν υπάρχει πια η παραμικρή αμφιβολία.
Tην Παρασκευή 22/12 στη 01.10, στο MEGA

"The Holiday"

Απογοητευμένες από τους ερωτικούς δεσμούς τους, μια Αμερικανίδα του Λος Άντζελες και μια Αγγλίδα σε λονδρέζικο προάστιο ανταλλάσσουν τα σπίτια τους για τις διακοπές των Χριστουγέννων, για να βρουν σύντομα παρηγοριά σε νέους παρτενέρ. Μια ευχάριστη και ανέμελη κομεντί με αναφορές στο κλασικό σινεμά και ένα υπέροχο πρωταγωνιστικό καστ: Cameron Diaz, Kate Winslet, Jude Law και Jack Black. Με την υπογραφή της μάστερ του είδους, Nancy Meyers.
Την Παρασκευή 22/12 στις 21.00 και την Κυριακή 24/12 στις 10.00, στον ΑΝΤ1

Διαβάστε περισσότερα στο athinorama.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ