Follow us

Αν είσαι νέα μαμά, τα λόγια της Κατερίνας Στικούδη θα σε βοηθήσουν να αντιμετωπίσεις όλες τις προκλήσεις του νέου σου ρόλου

Η τραγουδίστρια και παρουσιάστρια έφερε στον κόσμο το δεύτερο παιδί της.

MissBloom TEAM
Κατερίνα Στικούδη Instagram

Μητέρα για δεύτερη φορά έγινε χθες - ανήμερα της Ημέρας του Άγιου Βαλεντίνου - η Κατερίνα Στικούδη, φέρνοντας στον κόσμο τον δεύτερο γιο της. Τόσο η τραγουδίστρια όσο και ο σύζυγός της, Βαγγέλης Σερίφης πλέουν σε πελάγη ευτυχίας, ενώ όπως αποκάλυψαν ο μικρούλης θα πάρει το όνομα Νικόλας.

Όλο αυτό το διάστημα η Κατερίνα επέλεξε να είναι ιδιαίτερα ενεργή ενώ συνέχισε να δουλεύει και να κάνει εμφανίσεις, μέχρι και λίγες μέρες πριν γεννήσει, μιας και έτσι ένιωθε όμορφα.

Κατερίνα Στικούδη | Οι πρώτες φωτογραφίες με τον νεογέννητο γιο της - "Μοιάζεις με τον μπαμπά μου"

Δεν είναι λίγες οι φορές που η τραγουδίστρια έχει έρθει σε δύσκολη θέση με ερωτήσεις δημοσιογράφων, ιδίως για τον τρόπο με τον οποίο η κάθε γυναίκα επιλέγει να γεννήσει. Μέσα από τις δηλώσεις της αλλά και τα social media, αναφέρεται συχνά στην πίεση που αισθάνεται η γυναίκα κατά την περίοδο της εγκυμοσύνης, με σκοπό να εμπνεύσει και να καθησυχάσει κι άλλες γυναίκες που πιθανότατα να βρίσκονται στην ίδια θέση.

Είναι γνωστό άλλωστε, ότι μετά την πρώτη της γέννα και αφού είχε επιστρέψει στα επαγγελματικά της καθήκοντα και πιο συγκεκριμένα στη συμπαρουσίαση του Just The Two Of Us, δεν ήταν λίγοι εκείνοι που της είχαν ασκήσει δριμύτατη κριτική, μιας και στο δικό τους συντηρητικό μυαλό, όφειλε για καιρό να μη βγει από το σπίτι!

"Γιατί αφήνεις το παιδί σου και πας στη δουλειά σου;" | Η ερώτηση που έφερε την Κατερίνα Στικούδη σε πολύ δύσκολη θέση

"Γιατί αφήνεις το παιδί σου και πας στη δουλειά σου;" ή "Πώς θα γεννήσεις;" ήταν μερικές από τις ερωτήσεις που της έχουν κάνει κατά καιρούς με την ίδια να απαντάει σε κάθε περίπτωση υποδειγματικά.

Σήμερα, μέσα από την εκπομπή "Super Katerina", η νέα μαμά είπε μερικά πολύ ωραία λόγια και δίνοντας δύναμη σε πολλές γυναίκες εκεί έξω: " Είμαι πάρα πολύ καλά. Δεν κουράστηκα καθόλου, δεν ταλαιπωρήθηκα καθόλου. Ήταν όλοι δίπλα μου, ήταν μια διαδικασία πολύ πιο εύκολη από την προηγούμενη, οπότε κι εγώ τώρα είμαι συναισθηματικά, ψυχολογικά πολύ καλύτερα. Δεν έκανα καισαρική, σε καμία από τις δυο γέννες. Κάθε γέννα, η κάθε γυναίκα τη βιώνει διαφορετικά. Είναι μια διαφορετική εμπειρία, μια διαφορετική κατάσταση και έχει διαφορετικές ανάγκες. Το θέμα είναι να υπάρχει ψυχραιμία, να υπάρχει μια ομάδα που θα σου κρατά το χέρι και θα νιώθεις ασφάλεια. Να μην αγχωθείς εκείνη την ώρα, θέλει ψυχραιμία. Εντάξει δεν υπάρχει εύκολη γέννα, γνώμη μου τώρα", είπε καθιστώντας σαφές ότι αυτό που τελικά κάθε γυναίκα σε παρόμοια κατάσταση έχει ανάγκη, είναι η στήριξη και η κατανόηση.

Αν είσαι νέα μαμά, τα λόγια της Κατερίνας Στικούδη θα σε βοηθήσουν να αντιμετωπίσεις όλες τις προκλήσεις του νέου σου ρόλου

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ