Follow us

10 ιδέες για να περάσεις καλά τον Απρίλιο

Όλα όσα πρέπει να κάνεις αυτόν τον μήνα

10 ιδέες για να περάσεις καλά τον Απρίλιο

Όλα όσα πρέπει να κάνεις αυτόν τον μήνα

Ημερολογιακά έχουμε υποδεχτεί την άνοιξη, αλλά μένει να θέλει και αυτή να έρθει. Εμείς, ωστόσο, ελπίζουμε σε έναν Απρίλιο χαρούμενο και φωτεινό (με λιγότερες αλλεργίες) που θα μας φέρει πιο κοντά στο καλοκαίρι. Η ντουλάπα μας ανανεώνεται δειλά δειλά, προσθέτουμε περισσότερες ανοιξιάτικες πινελιές στο σπίτι και το γραφείο, ανακαλύπτουμε τα μυστικά της πόλης και δεν ξεχνάμε να προσέχουμε και να φροντίζουμε τον εαυτό μας.

The Meet Market
Το πρώτο Σαββατοκύριακο του μήνα ξεκινά με ένα πασχαλινό Meet Market. Η αίθουσα Μηχανουργείο στην “Τεχνόπολις” και ο εξωτερικός χώρος γεμίζουν με περισσότερους από 120 πάγκους, νέες συμμετοχές, πολύ μουσική και παιχνίδια για τα παιδιά. Πασχαλινά δώρα, ρούχα και αξεσουάρ, προϊόντα ομορφιάς και σνακ είναι μόνο μερικά από όσα βρίσκουμε και σε αυτό το Meet Market.

4-5/4, 13:00 – 23:00, Κτίριο Μηχανουργείο & Κεντρική Αυλή

Think Pig


10 ιδέες για να περάσεις καλά τον Απρίλιο

Κούπες με γάτες και γουρουνάκια, κάδρα με αστείες φράσεις και πιάτα που διαφέρουν αρκετά από το σερβίτσιο της μαμάς σου, κάνουν την καθημερινότητά σου πιο ευχάριστη. Η Μαριλένα βάζει όλη της την τρέλα στη διακόσμηση και το αποτέλεσμα σού φτιάχνει τη διάθεση. (Μπορείς να κάνεις τις παραγγελίες σου στο: facebook.com/thinkpigdeco)

Μαλλιά που μυρίζουν τέλεια

10 ιδέες για να περάσεις καλά τον Απρίλιο - εικόνα 2

Ποιος μπορεί να αντισταθεί σε μαλλιά που μυρίζουν υπέροχα; Τα hair mist είναι η τέλεια ανακάλυψη στα προϊόντα ομορφιάς. Αρκούν μερικά ψεκάσματα για να φέρεις την άνοιξη από όπου κι αν περνάς. Να είσαι φειδωλή όμως: Θα προτιμήσεις είτε άρωμα μαλλιών είτε σώματος. (Δες και τα 5 ανοιξιάτικα χτενίσματα για να ανανεώσεις το look σου).

Συνέχεια στη σελίδα 2
Μία μέρα στο Μουσείο όχι μόνο για τα εκθέματα

10 ιδέες για να περάσεις καλά τον Απρίλιο - εικόνα 3

Τι θα έλεγες να συνδυάσεις μία βόλτα στο Μουσείο με έξοδο για φαγητό; Εκτός από ενδιαφέρουσες εκθέσεις, σεμινάρια και διαλέξεις, το Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης κρύβει μία ακόμα έκπληξη. Το ανανεωμένο Cycladic Cafe συνδυάζει τις λιτές κυκλαδικές γραμμές με αυθεντικές κυκλαδικές γεύσεις για πρωινό, brunch, cafe ή μεσημεριανό. Φωτοσκιάσεις, μαρμάρινοι πάγκοι και πλούσια βλάστηση συνθέτουν το σκηνικό ενός χώρου που σε μεταφέρει μακριά από τη φασαρία του κέντρου και σε προσκαλεί να αγαπήσεις ακόμα περισσότερο την τέχνη.

Νεοφύτου Δούκα 4, 210 7228321-3

Πάβλοβα Ό,τι καλύτερο – Η μικρή έκπληξη στο Κολωνάκι

10 ιδέες για να περάσεις καλά τον Απρίλιο - εικόνα 4

Η Έφη έχει πάει σε άλλα επίπεδα αυτό το τόσο κομψό γλυκό. Αμέτρητοι γευστικοί συνδυασμοί, φρέσκα υλικά, άριστες πρώτες ύλες, μεράκι και αγάπη γι' αυτό που κάνει είναι τα μυστικά της ιδιοκτήτριας του μικρού αλλά τόσο πλούσιου σε λιχουδιές μαγαζιού στη Σκουφά. Εκτός από πάβλοβα, βρίσκεις επίσης αλμυρές προτάσεις όπως τάρτες και κις λορέν.

Σκουφά 56, Κολωνάκι 210 3388827

Τα πιο τέλεια slip-on

10 ιδέες για να περάσεις καλά τον Απρίλιο - εικόνα 5

Μονόκεροι σε slip-on! Τα Adele Unicorn-Print Canvas Slip-On Sneakers της Sophia Webster είναι αναμφισβήτητα η αγορά του μήνα.

Συνέχεια στη σελίδα 3

Ακόμα να ξεκινήσεις τρέξιμο;

10 ιδέες για να περάσεις καλά τον Απρίλιο - εικόνα 6

Προς μεγάλη μου έκπληξη οι Αθηναίοι τρέχουν ακόμα και στα πιο απίθανα μέρη. Είτε αποφασίσεις να σηκωθείς λίγο νωρίτερα από το κρεβάτι είτε να αφήσεις τα after work drinks για άλλη μέρα, το τρέξιμο θα σε ανταμείψει με τον καλύτερο τρόπο: Περισσότερη ενέργεια, καλή διάθεση και πιο σφιχτό σώμα. Η τελευταία μου εμμονή το Flyknit Lunar 3, απίστευτα ελαφρύ και τέλειο σχεδιαστικά. Προλαβαίνεις να δηλώσεις συμμετοχή στον 4ο Ημιμαραθώνιο της Αθήνας, ξεκινώντας με τα 5 χιλιόμετρα.

Το ελληνικό σουβενίρ στις δόξες του

Η ιδέα της έκθεσης It’s all, oh so souvenir to me! Vol.3! ξεκίνησε το καλοκαίρι του 2013 όταν τέθηκε το ερώτημα «Πως θα ήταν η Ελλάδα εάν ήταν σουβενίρ;» Οι σχεδιαστές που το απάντησαν χρησιμοποίησαν ο καθένας τη δική του σχεδιαστική «γλώσσα», τα δικά του μέσα έκφρασης και ελληνικά υλικά, με στόχο τη δημιουργία ενός αναμνηστικού δώρου που ο κάθε δημιουργός θα επέλεγε να αγοράσει για τον εαυτό του. Πλέον, το It’s all, oh so souvenir to me! Vol.3! έγινε μέρος του Πωλητηρίου του Μουσείου Μπενάκη της οδού Πειραιώς και μας δείχνει πώς το ελληνικό σουβενίρ μπορεί να επαναπροσδιοριστεί και να έχει μια δεύτερη ευκαιρία. (Έως 10/5)

Comicdom Con Athens 2015
Τα comics γιορτάζουν για δέκατη χρονιά στην Ελληνοαμερικανική Ένωση. Κατά τη διάρκεια των τριών ημερών που διαρκεί η επετειακή διοργάνωση, έχεις την ευκαιρία να γνωρίσεις τους επίσημους προσκεκλημένους, τους δημιουργούς και τα έργα τους, να παρακολουθήσεις μία σειρά από evets και να θαυμάσεις πλούσιες εκθέσεις, όπως η κεντρική έκθεση του φεστιβάλ, Great American Cοmics, που αποτελεί τμήμα της ομώνυμης συλλογής του Cartoon Art Museum του San Francisco, και φιλοξενεί αυθεντικές σελίδες και αναπαραγωγές έργων από σημαντικούς δημιουργούς, όπως οι Milton Caniff, Mort Walker, Jules Feiffer, Patrick McDonell, Mike Mignola, και Sergio Aragones.


24-25-26/4, 11.00-21.30, Μασσαλίας 22, Κολωνάκι, Είσοδος ελεύθερη

Λαμπάδα γιατί το Πάσχα πλησιάζει

10 ιδέες για να περάσεις καλά τον Απρίλιο - εικόνα 7

Αν πιστεύεις ότι είσαι αρκετά μεγάλη για λαμπάδες είναι γιατί δεν έχεις δει αυτές της Marion Jewels. Ακόμη και αν η νονά σου σε έχει ξεχάσει προ πολλού, ανάλαβε μόνη σου δράση και επίλεξε μία από τις χειροποίητες λαμπάδες με ματάκι που θα βρεις στο jamjar.


Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ