Follow us

4 + 1 καλοκαιρινές τσάντες για την παραλία και τις εξόδους σου που θα φοράς και του χρόνου

Κομψά σχέδια τσαντών με διαχρονικό χαρακτήρα που αξίζουν την επένδυση.

4 + 1 καλοκαιρινές τσάντες για την παραλία και τις εξόδους σου που θα φοράς και του χρόνου Pixel Formula

Μερικά κομμάτια στη γκαρνταρόμπα μας ξεχωρίζουν με την αξία τους, καθώς δίνουν πάντα το παρών στην καθημερινότητα μας. Ανάμεσα σε αυτά συγκαταλέγονται και οι τσάντες, τα αξεσουάρ που έχουν τόσο πρακτική χρησιμότητα όσο και στιλιστική. Είναι εκείνα τα κομμάτια, που ακόμα και για τις πιο μικρές μετακινήσεις μας δεν αφήνουμε ποτέ πίσω. Είναι εκείνα τα αξεσουάρ, που μπορούν με έναν έξυπνο και διακριτικό τρόπο να ολοκληρώσουν και να αναβθμίσουν τις εμφανίσεις μας, από τις καθημερινές μέχρι και τις επίσημες. Όπως καταλαβαίνει οι τσάντες αξίζουν την επένδυση, όταν το σχέδιο και το υλικό τους ανταποκρίνεται τόσο στις διαχρονικές όσο και στις ποιοτητικές αξίες που αναζητούμε για τη δημιουργία μίας capsule γκαρνταρόμπας.

Επειδή εμείς στο MissBloom λατρεύουμε τα εν λόγω αξεσουάρ, πάντα ψάχνουμε τα σχέδια, που θα ανανεώσουν το στιλ μας και θα προσθέσουν περισσότερους πόντους στη γκαρνταρόμπα μας. Στην συνεχή αναζήτηση μας ανάμεσα στις τάσεις, τα κλασικά κομμάτια, τις προτάσεις των fashion insiders αλλά και των Influencers ξεχωρίσαμε μερικές τσάντες, οι οποίες αξίζουν μία θέση στη συλλογή σου. Πρόκειται για σχέδια με διαχρονικό χαρακτήρα, που μπορείς να τα αξιοποιήσεις τόσο στην παραλία όσο και στις casual πρωινές εμφανίσεις σου αλλά και τα looks των διακοπών σου. Καλά διάβασες, σου βρήκαμε πρακτικές, κομψές και διαχρονικές τσάντες, για τις βασικές καλοκαιρινές σου εμφανίσεις.

Loading...

Παρακάτω, λοιπόν, θα βρεις 5 καλοκαιρινά σχέδια τσαντών, τα οποία έχουν μεγάλη ποικιλία στα χρώματα, τις υφές και τον ''χαρακτήρα'' τους, οπότε σίγουρα ανάμεσα τους κρύβεται και το ιδανικό σχέδιο για εσένα. Αυτές οι tote και shoulder τσάντες θα σου λύσουν τα χέρια τόσο τη φετινή σεζόν όσο και τις επόμενες.

Classic, chic & practical | 5 τσάντες που αξίζουν την επένδυση

Tote τσάντα χειρός ''Tinos'' με print, Sorena Handmade

Τσάντα shopper ανάγλυφη, Mango

Τσάντα χειρός ''Scorpio'' με δερμάτινες λεπτομέρειες, Zeus + Dione

Fishing net shopping τσάντα χειρός με κόμπους και εσωτερική επένδυση, Zara

Τσάντα χειρός ''Riviera Maxima'' με raffia και δερμάτινες λεπτομέρειες, Kooreloo

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ