Follow us

5 midi φούστες ιδανικές για κάθε ανοιξιάτικο event

Οι πιο κομψές και ανοιξιάτικες φούστες

street style Pixel Formula

Μπορεί τα παντελόνια να είναι η go to επιλογή μας τις περισσότερες ημέρες της καθημερινότητας μας, η αλήθεια όμως είναι πως οι περισσότερες γυναίκες επιθυμούμε να έχουμε στο μυαλό μας, και στην γκαρνταρόμπα μας, σύνολα με φούστες έτσι ώστε κάποιες ημέρες και σε συγκεκριμένες περιστάσεις να μπορούμε να δημιουργούμε θηλυκά looks που ταυτόχρονα θα αρμόζουν στο στιλ μας, στην περίσταση όπως και στην εποχή. Η γκάμα επιλογών μας σε φούστες που μπορούμε να φορέσουμε την άνοιξη είναι μεγάλη τόσο σε χρώματα και μοτίβα όσο και σε υφάσματα και υφές αλλά και γραμμές.

Mini, midi και maxi μπορούν να μας εξυπηρετήσουν στο να δημιουργήσουμε θηλυκά σύνολα έχοντας ταυτόχρονα επιλογές σε διαφορετικές εντελώς φούστες. Μία midi φούστα όμως είναι μία ιδανική επιλογή για την άνοιξη έτσι ώστε να μπορούμε να δημιουργήσουμε κομψά και girly outfits με μεγαλύτερη ευκολία αλλά και με μεγαλύτερη άνεση και σωματική και στιλιστική ευελιξία. Μπορούμε να τη συνδυάσουμε με πουκάμισα, tops, ελαφριά πουλόβερ, cardigans και να δημιουργήσουμε ένα άνετο και cozy look το οποίο θα ταιριάζει στο στιλ μας. Αναμφίβολα μία φούστα ταιριάζει σε κάθε γυναίκα όποιο κι αν είναι το στιλ της ενώ μπορούμε να τη φορέσουμε από τις πρωινές έως τις βραδινές ώρες.

Στη συλλογή παρακάτω ξεχωρίσαμε πέντε midi φούστες τις οποίες θα φοράς καθημερινά και σε κάθε περίσταση. Φόρεσε μία midi φούστα στις day to night εμφανίσεις σου από το πρωί στο γραφείο μέχρι το βράδυ σε μία casual έξοδο σου.

Οι midi φούστες που επιλέξαμε

Midi φούστα εβαζέ, Zara

Μίντι-μάξι πλισέ φούστα, Marks & Spencer

Κλος φούστα από σύμμεικτο λινό, H&M

Μίντι φούστα με πιέτες και άνοιγμα, Bershka

Midi ντένιμ φούστα σε Α γραμμή, Pink Woman

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ