Follow us

Max Mara Fall Winter 2021 | Τα γυαλιά ηλίου της συλλογής είναι ο μεγαλύτερος σύμμαχος της γκαρνταρόμπας σου

Δεν έχεις αναρωτηθεί γιατί καμία σπουδαία προσωπικότητα δεν αποχωρίζεται σχεδόν ποτέ τα γυαλιά ηλίου της;

Max Mara Fall Winter 2021 Courtesy of Max Mara

Εμβληματικά, κομψά και σαγηνευτικά... Άραγε, υπάρχει κάποιο άλλο αξεσουάρ που να έχει τη δυναμική να αναβαθμίσει ένα σύνολο, όπως τα γυαλιά ηλίου; Μια προσεγμένη εμφάνιση μπορεί συχνά να βασίζεται στα παπούτσια, τα μαλλιά ή ακόμα και το σωστό κραγιόν, ωστόσο η δύναμη που προσφέρει ένα ζευγάρι γυαλιών ηλίου αλλάζει εύκολα το ''παιχνίδι'' της μόδας.

Οποιαδήποτε και αν είναι η διάθεσή σου, χαμηλών τόνων ή πιο πληθωρική, οποιοδήποτε και αν είναι το στιλ σου, μινιμαλιστικό ή μαξιμαλιστικό, τα γυαλιά ηλίου αποτελούν το μεγαλύτερο σύμμαχο του στυλ σου.

Max Mara Fall Winter 2021 | Τα γυαλιά ηλίου της συλλογής είναι ο μεγαλύτερος σύμμαχος της γκαρνταρόμπας σου

Η νέα συλλογή Max Mara

Γιορτάζοντας 70 χρόνια στο επίκεντρο κάθε γυναικείας γκαρνταρόμπας, η πραγματική πρωταγωνίστρια στην κολεξιόν της Max Mara, είναι η ίδια η γυναίκα που τη φοράει. Ανά τις δεκαετίες, η δύναμή της έχει εξελιχθεί σε μια αδιαμφισβήτητη "νίκη" - δημιουργεί επιχειρήσεις, καλλιεργεί ταλέντα, θέτει ατζέντες και οδηγεί την αλλαγή.

Το στιλ αυτής της γυναίκας: εκλεπτυσμένο, πρακτικό και ανεπιτήδευτο. Όπως ακριβώς και τα νέα γυαλιά ηλίου της Max Mara.

Courtesy of Max Mara2

British aesthetics meet the Italian sense of style

Η συλλογή για το Φθινόπωρο/Χειμώνας 2021 αντλεί έμπνευση από γυναίκες που ανατρέπουν τα δεδομένα. Ο σχεδιασμός της έχει αναφορές από την κλασική βρετανική αισθητική, σε συνδυασμό με μία αλάνθαστη ιταλική ''επίγευση''. Τα γυαλιά ηλίου αποτελούν σημαντικό κομμάτι του κάθε συνόλου της, αναδεικνύοντας μια δυναμική φόρμα κι έναν εκκεντρικό σκελετό που δεν βαραίνει, αλλά συμβάλλει σε μια εμφάνιση που ξεχωρίζει.

Courtesy of Max Mara2

Ένα καινούριο ζευγάρι γυαλιών ηλίου μπορεί κυριολεκτικά να σε μεταμορφώσει. Τελικά, υπάρχει λόγος που καμία σπουδαία προσωπικότητα δεν το αποχωρίζεται σχεδόν ποτέ.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ