Follow us

Yamamay | Η νέα συλλογή καλύπτει όσα βρίσκονται στη χριστουγεννιάτικη λίστα σου

Η Yamamay μάς ταξιδεύει στη μαγευτική ατμόσφαιρα των Χριστουγέννων, δημιουργώντας μια παραμυθένια συλλογή και μία αξέχαστη shopping Xmas εμπειρία.

Yamamay | Η νέα συλλογή καλύπτει όσα βρίσκονται στη χριστουγεννιάτικη λίστα σου Courtesy of Yamamay

Τα Χριστούγεννα είναι μία ανάσα μακριά μας και όλες χορεύουμε στους ρυθμούς της πιο χαρούμενης περιόδου. Πέρα από τις διακοσμήσεις, τα γλυκά και τις εξόδους κατά τη διάρκεια αυτών των εβδομάδων ψάχνουμε τόσο για τα must have του party ντυσίματος όσο και τα κατάλληλα δώρα για τα αγαπημένα μας πρόσωμα. Η αναζήτησή μας καρποφόρησε και βρήκαμε σε μία συλλογή όσα χρειαζόμαστε τα φέτος τα Χριστούγεννα. Ο λόγος για τη χριστουγεννιάτικη συλλογή της Yamamay, που ταιριάζει σε κάθε γούστο και καλύπτει κάθε ανάγκη με μία ποικιλία ενδυμάτων και αξεσουάρ, που θα γίνουν το τέλειο δώρο ή ξεχωριστό κομμάτι για να φορέσεις την περίοδο των Χριστουγέννων.

Yamamay | Η νέα συλλογή καλύπτει όσα βρίσκονται στη χριστουγεννιάτικη λίστα σου

A Fabulous Christmas | Τα Χριστούγεννα κατέφθασαν στη Yamamay

Η Yamamay μάς ταξιδεύει στη μαγευτική ατμόσφαιρα των Χριστουγέννων, δημιουργώντας μια παραμυθένια συλλογή και μία αξέχαστη shopping Xmas εμπειρία. Φέτος αξίζει να επισκευθείς τα φυσικά καταστήματα της Yamamay, καθώς τα εξαιρετικά σκίτσα του διάσημου Ιταλού εικονογράφου Andrea Tarella κοσμούν τις βιτρίνες, τις οθόνες των καταστημάτων και τις τσάντες αγορών καθ' όλη τη γιορτινή περίοδο! Πρόκειται στην κυριολεξία για μια φανταστική παρέα από ''party animals'', που διασκεδάζουν ανάμεσα σε χιονισμένα έλατα, γκι και ζαχαρωτά.

Courtesy of Yamamay1

Όσον αφορά την εορταστική καμπάνια της Yamamay, η εταιρεία εμπιστεύεται γι’ ακόμη μια φορά τα μοντέλα Sara Pagliaroli, Lorena Duran και Paul Ferrari - γνωστά πρόσωπα της φθινοπωρινής συλλογής της Yamamay – συν τη νεαρή Margherita Buoncristiani με τα δύο παιδιά, που φωτογραφίζονται από τον Ισπανό Xavi Gordo για να παρουσιάσουν την απίθανη Fabulous Xmas Collection σε όλα τα κανάλια κοινωνικής δικτύωσης της μάρκας.

Όμως, τα Χριστούγεννα για τη Yamamay δεν σταματούν εδώ. Φέτος, η εταιρεία επέλεξε να δωρίσει τα έσοδα που από την πώληση των χριστουγεννιάτικων shoppers, στο ίδρυμα Black Jaguar-White Tiger. Μια ένωση που έχει δεσμευτεί να αποκαθιστά αιλουροειδή που έχουν διασωθεί από άθλιες και παράνομες συνθήκες διαβίωσης.

Courtesy of Yamamay
Courtesy of Yamamay

Yamamay | Xmas Gift Guide

Αν ψάχνεις για το τέλειο outfit για τα Χριστούγεννα και την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, το τέλειο δώρο ή τα γιορτινά εσώρουχα, στη Yamamay θα το βρεις.

yamamay
Courtesy of Yamamay2

NIGHTWEAR – ΗΟΜΕWEAR

Στη συλλογή θα βρεις απίθανες πιτζάμες για χουχουλιάρικα βράδια, για όλη την οικογένεια. Θηλυκά νυχτικά και ρόμπες, σέξι εσώρουχα για να δωρίσεις μαζί με τις ευχές σου. Χριστουγεννιάτικα πουλόβερ και ανδρικά εσώρουχα. Άνετα home-wear, κάλτσες και παντόφλες για στιγμές χαλάρωσης. Στα Yamamay θα βρεις τη σωστή ιδέα για όλα τα γούστα.

YAMAMAY XMAS
YAMAMAY XMAS

YAMAMAY XMAS

LINGERIE

Σέξι δαντελένια εσώρουχα, κορμάκια, babydolls, μεταξωτά slips, ξεχωριστά σετ, κιμονό και παιχνιδιάρικα αξεσουάρ αποτελούν την τέλεια ιδέα δώρου. Θα τα βρεις όλα σε γιορτινό κόκκινο, σε μαύρο, σε αποχρώσεις του μπλε και του πετρόλ, και σε υπέροχα γιορτινά καρό και animal prints.

Courtesy of Yamamay
Courtesy of Yamamay
Courtesy of Yamamay
Courtesy of Yamamay
Courtesy of Yamamay
Courtesy of Yamamay
Yamamay Xmas
Yamamay Xmas

GIFT IDEAS

Γυναικεία, ανδρικά και παιδικά γιορτινά πουλόβερ για το εορταστικό τραπέζι, αλλά και τις γιορτινές εξορμήσεις. Νυχτικά, fleece κουβέρτες, απίθανες πολύχρωμες κάλτσες, σλιπ και παντόφλες με χριστουγεννιάτικα prints και μοτίβα... ιδανικές ιδέες δώρων για όλους, μικρούς και μεγάλους!

Courtesy of Yamamay
Courtesy of Yamamay
Courtesy of Yamamay
Courtesy of Yamamay
Courtesy of Yamamay
Yamamay Xmas
Yamamay Xmas

PARTY TIME

Σε επιλεγμένα καταστήματα της Υamamay θα ανακαλύψεις και κομψά, βραδινά φορέματα και τοπ με πούλιες, σε κόκκινο ή μαύρο.

*Τα κομμάτια της Party Time είναι διαθέσιμα σε επιλεγμένα καταστήματα Yamamay

Yamamay Xmas

Yamamay Xmas

Xmas Deals στη Yamamay

Τώρα μπορείς να εκμεταλλευτείς το φανταστικό promo 4+1 της Yamamay, για να αγοράσεις δώρα για όλους από τώρα. Πιο συγκεκριμένα, επιλέγοντας 5 κομμάτια από σχεδόν όλες τις συλλογές, ακόμη και τη Χριστουγεννιάτικη, πληρώνεις μόνο τα 4! Τέλος, για αγορές από €49 και άνω παίρνουμε μια fleece κουβέρτα ΜΟΝΟ με €1.

Courtesy of Yamamay3

* Η Χριστουγεννιάτικη συλλογή είναι ήδη διαθέσιμη σε όλα τα καταστήματα Yamamay και στο www.yamamay.com

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ