Follow us

Trend Forecasting | Τα χρώματα που θα φορέσεις το 2022

Οι trendsetters και οι fashion insiders μίλησαν και εμείς κρατήσαμε σημειώσεις.

Trend Forecasting | Τα χρώματα που θα φορέσεις το 2022 Pixel Formula

Το νέο έτος είναι μία ανάσα μακριά και για όλους αυτό σημαίνει ένα πράγμα: Νέα ξεκινήματα και φρέσκες ιδέες. Όσο και αν έχει κουράσει το ''new year, new me'' η αλήθεια είναι πως όλες μας ανεξαιρέτως βλέπουμε την αρχή ενός έτους ως την πρώτη σελίδα ενός βιβλίου που ακόμα δεν έχει γραφτεί. Είναι ουσιαστικά μία νέα αρχή, φρέσκια και καθαρή από τα λάθη και τις παρασπονδίες του προηγούμενου έτους και αυτό μας δίνει την ευκαιρία και πιο πολύ το κίνητρο να θέσουμε στόχους και να βάλουμε σε σειρά πολλά από όσα μας απασχολούν. Εδώ, όμως, στο MissBloom ανυπομονούμε για το νέο έτος κυρίως για ένα λόγο: Τις τάσεις του 2022. Ας είμαστε ειλικρινείς, λατρεύουμε τη μόδα και το νέο έτος μάς δίνει την ευκαιρία για να δημιουργήσουμε νέα σύνολο, να πειραματιστούμε με την γκαρνταρόμπα μας και να αλλάξουμε στιλιστικά την εικόνα μας. Πράγματι ανυπομονούμε για αυτές.

Loading...

Σύμφωνα με τις trendsetters αυτά τα χρώματα θα φορεθούν περισσότερο από κάθε άλλο το 2022

Από ό,τι φαίνεται δεν είμαστε οι μόνες, αφού κάθε ιέρεια του στιλ, κάθε λάτρης της μόδας και fashion insider έχει ξεκινήσει τις προβλέψεις για τους επόμενους μήνες. Τα must have fashion items, οι ''it'' τσάντες, η trendy αισθητική και οι νέες αφίξεις που θα ταράξουν τη βιομηχανία βρίσκονται στο επίκεντρο των συζητήσεων αλλά και στα hot topics στα social media. Αναζητώντας με τη σειρά μας και εμείς όλα τα προαναφερθέντα συναντήσαμε ένα βίντεο, που αναφέρεται στις τάσεις του επόμενου έτους.

Ο λόγος για το μικρού μήκους βίντεο από την πλατφόρμα του Tik Tok της fashion editor Kendall Becker, η οποία ως σπεσιαλίστας της βιομηχανίας μάς πληροφορεί για τις αποχρώσεις που θα κυριαρχήσουν στις συλλογές, το street style και προφανώς στα trends του 2022.

Δες παρακάτω το βίντεο και πες μας πιο χρώμα θα φορέσεις εσύ.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ