Follow us

Grammy Awards '22 | Τι φόρεσαν οι celebrities στο κόκκινο χαλί

Οι εμφανίσεις που κέντρισαν το ενδιαφέρον μας στο red carpet των ''Oscars'' της μουσικής βιομηχανίας.

Grammy Awards '22 | Τι φόρεσαν οι celebrities στο κόκκινο χαλί Splash/Ideal Images

Πριν λίγες ημέρες έλαβαν χώρα τα Κινηματογραφικά Βραβεία Oscars αλλά και το after party τους, που διοργανώνει ετησίως το Vanity Fair. Είχαμε την ευκαιρία να απολαύσουμε στα δύο κόκκινα χαλιά πολλές διαφορετικές εμφανίσεις με outfits, που έφεραν την υπογραφή τόσο εμβληματικών οίκων όσο και μοντέρνων νέων fashion brands. Σήμερα, έχουμε να θαυμάσουμε το κόκκινο χαλί των ''Oscars'' της μουσικής βιομηχανίας, δηλαδή τα Grammy Awards, τα οποία πραγματοποιήθηκαν στο εμβληματικό MGM Grand casino του Λας Βέγκας τα ξημερώματα της Δευτέρας, ώρα Ελλάδας. Πρόκειται για ένα από τα πιο ιδιαίτερα κόκκινα χαλιά, που καταρρίπτει τους στιλιστικούς κανόνες και κάθε χρόνο γράφει τους δικούς του.

Το κόκκινο χαλί των βραβείων Grammy '22 ήταν από τα πιο ενδιαφέροντα που έχουμε δει

Στην ιστορία της διοργάνωσης του μουσικού θεσμού, το κόκκινο χαλί έπαιξε μεγάλο ρόλο αφού οι celebrities, που περπατούν πάνω του, βάζουν ως στόχο την εκκεντρικότητα. Κάθε χρόνο ξεπερνούν τον εαυτό τους, φέρνοντας τη λάμψη, το glamorous στοιχείο και τον δυναμισμό των κοστουμιών της σκηνής στο red carpet των βραβείων Grammys. Ποιος μπορεί να ξεχάσει την εμφάνιση της Cher το 1974, του Michael Jackson το 1984, της Mariah Carey το 1991, της Jennifer Lopez και της Britney Spears το 2000, των Destiny's Child το 2001, όλες τις εμφανίσεις της Lady Gaga (πάντα τολμηρή και καινοτόμα) και της Cardi B το 2019; Αυτά είναι μόνο μερικά από τα σύνολα που έγραψαν ιστορία στο κόκκινο χαλί των Grammys αλλά και της βιομηχανίας της μόδας καθορίζοντας το επίσημο και βραδινό ντύσιμο για την εκάστοτε σεζόν αλλά και εξελίσσοντας τα red carpet looks.

Φέτος είχαμε αρκετές μοναδικές στιγμές στο κόκκινο χαλί των Grammys. Κάποιες celebrities μαγνήτισαν τα βλέμματα με κομψά looks, άλλες θύμισαν τα 00s και φλέρταραν με το όριο του κιτσ -κάτι που είναι απολύτως αποδεκτό στην εν λόγω διοργάνωση- ενώ δεν έλειπαν και εκείνες που εμφανίστηκαν με εκκεντρικά looks. Αυτό, όμως, που λατρέψαμε στο εν λόγω κόκκινο χαλί, είναι το γεγονός πως οι καλλιτέχνες έμειναν πιστοί στο δικό τους look (βλέπε Meghan Thee Stalion, Saweetie, Doja Cat, Billie Elish και Avril Lavigne) ενώ το ίδιο ισχύει και για τις celebrities, όπως το μινιμαλιστικό look της Hailey Bieber, οι 00s αναφορές της Addison Rae και το rock-edgy outfit της Kourtney Kardashian. Χθες όλοι οι παρευρισκόμενοι ήταν η καλύτερη εκδοχή των εαυτών τους και η αυθεντικότητα του στιλ τους τους είναι αυτή που τους ανέδειξε.

Δες παρακάτω τα looks που ξεχώρισαν.

Η Chloe Bailey με Valentino. 

H Kelsea Ballerini

H Addison Rae με Nili Lotan. 

H Billie Eilish με Rick Owens.

H Rachel Zegler με Dior Haute Couture.

H Avril Lavigne με House of Mua Mua. 

H Meghan Thee Stalion με Roberto Cavalli. 

H Brandi Marie Carlile

H Olivia Rodrigo με Vivienne Westwood. 

H H.E.R με Dundas.

H Hailey Bieber με Saint Laurent.

H Halsey με PRESSIAT. 

H Kourtney Kardashian με Et Ochs 

H Jasmine Sanders με Jean Louis Sabaji Couture. 

H Doja Cat με Versace.

H Lily Aldridge με Nensi Dojaka.

H Lady Gaga με Giorgio Armani Privé. 

H Chrissy Teigen με Nicole + Felicia Couture. 

H Carrie Underwood με Dolce & Gabbana.

H Tinashe με GCDS.

H Paris Hilton με Atelier Zuhra. 

H Dua Lipa με Versace.

H Saweetie με Valentino. 

H Sofia Carson

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ