Follow us

Η Δανάη Μιχαλάκη φόρεσε το ανοιξιάτικο twin set που χαρίζει φυσική κομψότητα

Το twin set που επέλεξε η Δανάη Μιχαλάκη σε δημόσια έξοδο της

δαναη μιχαλακη Instagram/ danae_michalaki

Οι περισσότερες από εμάς αναζητάμε τρόπους έτσι ώστε οι εμφανίσεις μας να αποπνέουν φυσική κομψότητα και φινέτσα. Συχνά καταφεύγουμε στο μακιγιάζ που θα επιλέξουμε ενώ πολύ σημαντικό ρόλο παίζουν και τα κομμάτια από τα οποία θα απαρτίζεται το look μας. Τα ρούχα τα οποία επιλέγουμε στις εμφανίσεις μας είναι εκείνα τα οποία κυρίως καθορίζουν το στιλ και τον "αέρα” που θα αποπνέει η εμφάνισή μας. Για φυσική και "αβίαστη” κομψότητα μπορούμε να βασιστούμε τόσο στις γραμμές των fashion items που επιλέγουμε όσο και στις αποχρώσεις.

Τη σεζόν Φθινόπωρο / Χειμώνας 2023-24 το χρώμα που αντικατέστησε το μαύρο στις κομψές και ενημερωμένες εμφανίσεις των fashionistas ήταν αναμφίβολα το καφέ και όλες οι αποχρώσεις του. Το καφέ χρώμα πρωταγωνίστησε στα updated looks των fashion it girls είτε ως total monochromatic outfit είτε μέσω λεπτομερειών σε ένα outfit όπως πουλόβερ, σακάκια, ζακέτες, παλτό αλλά και αξεσουάρ όπως παπούτσια και τσάντες. Κι ενώ το καφέ χρώμα θεωρούταν ανέκαθεν μία διαχρονική απόχρωση που μπορούμε να προτιμήσουμε χωρίς πολλή σκέψη, το ότι τη σεζόν που μας πέρασε ήταν color trend, μας βοήθησε στο να αντιληφθούμε περισσότερο την αξία του ιδιαίτερου και "ζεστού” αυτού χρώματος όχι μόνο για τις φθινοπωρινές και χειμερινές εμφανίσεις μας αλλά και για τις ανοιξιάτικες όπως και καλοκαιρινές.

Σε πρόσφατη εμφάνιση της, η Δανάη Μπάρκα επέλεξε ένα σεμιζιέ midi φόρεμα σε καφέ απόχρωση προτείνοντας μας έναν κομψό τρόπο να εντάξουμε το ενδιαφέρον χρώμα στις ανοιξιάτικες εμφανίσεις μας, ενώ ακόμη μία εμφάνιση μίας γυναίκας που μας αρέσει το στιλ της μας έδωσε το αντίστοιχο fashion inspo. Η Δανάη Μιχαλάκη σε πρόσφατη δημόσια εμφάνιση της επέλεξε το twin set του brand Aiki Diounot το οποίο μπορούμε να φορέσουμε σε κάθε ανοιξιάτικη και καλοκαιρινή μας έξοδο και να μας χαρίσει αβίαστα κομψότητα και στιλ.

Συγκεκριμένα, η Δανάη Μιχαλάκη επέλεξε να φορέσει ένα twin set το οποίο αποτελούταν από maxi φούστα με κουμπιά και T-shirt σε ιδιαίτερη γραμμή, το οποίο κολακεύει κάθε σωματότυπο, και καφέ ανοιχτόχρωμη απόχρωση, από το brand Aiki Diounot. Το σύνολο της ολοκλήρωσε με διακριτικά χρυσά κοσμήματα.

Δες την εμφάνισή της


Get the look

Sunny Horizons – Patricia Tshirt, Aiki Diounot

Sunny Horizons – Segal Skirt, Aiki Diounot

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ