Follow us

Τα αγαπημένα μας Instagram looks για τις εμφανίσεις του Σαββατοκύριακου

Για να μην χαραμίσεις λεπτό στην γκαρνταρόμπα σου αυτό το Σαββατοκύριακο, πάρε έμπνευση από τα παρακάτω looks.

Τα αγαπημένα μας Instagram looks για τις εμφανίσεις του Σαββατοκύριακου Splash/Ideal Images

Ήδη από τα μέσα της εβδομάδας έχεις κανονίσει σχεδόν τις περισσότερες εξόδους σου για το Σαββατοκύριακο και φυσικά το απόγευμα της Παρασκευής. Καφέδες, βόλτες, ποτά, φαγητά, χορός και γιατί όχι και σινεμά ή θέατρο, όλα είναι καλοδεχούμενα. Για να μην δαπανήσεις τον πολύτιμο χρόνο σου αναζητώντας το ιδανικό outfit για τις περιστάσεις που έχεις προγραμματίσει, επίτρεψε μας να σε καθοδηγήσουμε στιλιστικά. Για να είμαστε πιο συγκεκριμένες, παρακάτω συγκεντρώσαμε τα looks της εβδομάδας από τις πιο κομψές fashionistas ανά τον κόσμο που ξέρουν να αντιμετωπίζουν τη ζέστη και κάθε κοινωνική περίσταση με τον πιο stylish τρόπο.

Συνέχισε να σκρολάρεις για να ανακαλύψεις τα looks που θα σε βγάλουν ασπροπρόσωπη όπου και αν πας αυτό το Σαββατοκύριακο.

Weekend Style | Ό,τι και αν ψάχνεις, οι fashionistas το έχουν φορέσει ήδη

Αν αναρωτιέσαι, πως θα φορέσεις με τον πιο κομψό τρόπο το σορτς αυτή την περίοδο, το παρακάτω look σού λύνει την απορία. Σαν σωστή Παριζιάνα το συνδυάζεις με μία cardigan και ένα matching top και φυσικά την raffia τσάντα σου.

Loading...

Τα cut outs είναι hot trend και μέχρι τώρα θα πρέπει να το έχεις αντιληφθεί. Ένα μαύρο φόρεμα με την εν λόγω λεπτομέρεια είναι η ιδανική επιλογή για τις βραδινές εμφανίσεις σου.

Loading...

Το double denim είναι επίσης μεγάλη τάση της σεζόν και μπορείς να την υιοθετήσεις με το παρακάτω look για το brunch σου. Ένα ντένιμ σορτς ή τζιν συνδυασμένο με ένα ντένιμ πουκάμισο, τζάκετ ή bustier θα σε αναδείξουν στην πιο καλοντυμένη.

Loading...

Τέλος, για οποιαδήποτε περίσταση του Σαββατοκύριακου μπορείς να εμπιστευτείς ένα two piece όπως το παρακάτω. Extra πόντους θα πάρεις αν έχεις κάποιο φρουτώδες μοτίβο.

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ