Follow us

Το λευκό κοστούμι είναι απαραίτητο | Πώς θα το φορέσεις φέτος το καλοκαίρι σύμφωνα με τους celebrities

Οι εμφανίσεις που θα σε πείσουν να δώσεις μία ευκαιρία στο αριστοκρατικό λευκό κοστούμι.

Το λευκό κοστούμι είναι απαραίτητο | Πώς θα το φορέσεις φέτος το καλοκαίρι σύμφωνα με τους celebrities Splash/Ideal Images

Από τα πιο αριστοκρατικά χρώματα είναι το λευκό και όταν συνδυάζεται με το κοστούμι τότε το αποτέλεσμα είναι άκρως κομψό. Ωστόσο, πολλές από εμάς διστάζουμε να του δώσουμε την ψήφο εμπιστοσύνης μας σε αντίθεση με τις Ελληνίδες celebrities, που αποδεικνύουν πως το λευκό κοστούμι είναι ένα απαραίτητο κομμάτι στην καλοκαιρινή γκαρνταρόμπα και μπορεί να φορεθεί από το γραφείο έως τις επίσημες εμφανίσεις. Σήμερα θα εστιάσουμε στα δικά τους looks.

Συνέχισε να σκρολάρεις για να ανακαλύψεις τα κομψά outfits τους με πρωταγωνιστή το λευκό κοστούμι και πάρε έμπνευση για τα δικά σου.

White Suit | Πώς θα φορέσουμε το λευκό κοστούμι με τους πιο updated τρόπους

Η Δούκισσα Νομικού ένιωσε τους ρυθμούς του καλοκαιριού στις φλέβες της και έτσι επέλεξε να φορέσει ένα λευκό λινό κοστούμι. Σου έχουμε αναφέρει πως το λινό είναι το must have αυτής της σεζόν και δεν θα το αποχωρίζεσαι καθ όλη τη διάρκεια της. Παράλληλα, είναι και η στιλιστική επένδυση που δεν θα μετανιώσεις ποτέ και θα τη φοράς κάθε χρόνο αφού είναι διαχρονική και άκρως κομψή.

Loading...

Η Χριστίνα Μπόμπα επέλεξε την πιο ανανεωμένη εκδοχή του κοστουμιού, ίσως και την πιο αποδομημένη θα μπορούσαμε να πούμε, ένα υπέροχο λευκό two piece, που μπορείς να φορέσεις μέχρι και στις επίσημες εμφανίσεις σου. Μας άρεσαν εξίσου τα platform heels της σε pop απόχρωση.

Loading...

Η Φαίη Σκορδά φόρεσε το λευκό κοστούμι σε απολύτως loose γραμμές και με ένα διαχρονικό T-shirt. Τα sneakers της ολοκλήρωσαν το casual chic look της που μπορείς εύκολα και εσύ να δημιουργήσεις για το γραφείο.

Loading...

Η Κατερίνα Καινούργιου λατρεύει τα κοστούμια και δεν θα μπορούσε να παραλείψει το λευκό. Η ίδια δημιούργησε μία ενδιαφέρουσα αντίθεση με τοπ σε πράσινη απόχρωση. Μην ξεχνάς πως αυτό το χρώμα θεωρείται τάση και φέτος.

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ