Follow us

Αθηνά Οικονομάκου | Έτσι θα φορέσουμε το λευκό τζιν και το φθινόπωρο

Η ηθοποιός φόρεσε με υποδειγματικό τρόπο το λευκό τζιν στις διακοπές της στο νησί.

Αθηνά Οικονομάκου Instagram

Αν κάτι είναι αναμφισβήτητο, είναι ότι η Αθηνά Οικονομάκου ανήκει στις πιο καλοντυμένες celebrities της ελληνικής σόουμπιζ. Το γεγονός μάλιστα ότι είναι συνδημιουργός του Projectsoma, του δημοφιλούς fashion brand που κάνει θραύση ανάμεσα στις Ελληνίδες, λέει από μόνο του πολλά.

Δεν υπάρχει ανάρτηση που να μην μας έχει εμπνεύσει με το στιλ και το outfit της, ενώ ό, τι κι αν επιλέξει να φορέσει είναι ασφαλώς μέσα στις τελευταίες τάσεις της μόδας.

It's in the kiss | Η Αθηνά Οικονομάκου κάνει ερωτική εξομολόγηση στο σύζυγό της με μία μόνο φωτογραφία

Έτσι έγινε και πριν λίγες ώρες, όταν η ηθοποιός δημοσίευσε ένα βίντεο με ένα πολύ καλοκαιρινό outfit, ιδανικό για τις διακοπές της στη Μύκονο, κατάλληλο όμως και για το φθινόπωρο που βρίσκεται προ των πυλών.

Πιο αναλυτικά, η Αθηνά Οικονομάκου συνδυάσε ένα λευκό, ψηλόμεσο και με χαλαρή φόρμα τζιν με ένα shimmery strapless top, ψάθινη τσάντα ώμου και ιδιαίτερα, φλατ σανδάλια με τρουκς. Παράλληλα, είχε ένα πολύ casual στιλ στα μαλλιά αφού τα είχε αφήσει ελεύθερα να πέφτουν στους ώμους της, αλλά και ανάλαφρο μακιγιάζ.

Αθηνά Οικονομάκου | Το νυφικό της, διά χειρός Celia Kritharioti, ήταν το απόλυτο bohemian wedding look

Εν ολίγοις, μέσα από μόλις μια εμφάνισή της, παρέδωσε μαθήματα στιλ αλλά και μερικές ιδέες σχετικά με το πώς μπορείς να συνδυάσεις το λευκό παντελόνι τόσο στο νησί (εφόσον βρίσκεσαι ακόμα διακοπές), όσο και στην πόλη. Το λευκό τζιν εξάλλου θεωρείται ένα basic staple που δεν πρέπει να λείπει από καμία γκαρνταρόμπα, αφού ταιριάζει σχεδόν με όλα και είναι παντός καιρού. Σκέψου πόσα διαφορετικά σύνολα μπορείς να δημιουργήσεις με αυτό, ενώ είναι το τέλειο κομμάτι για να φορέσεις στα πρώτα φθινοπωρινά κρύα.

Δες το look:

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ