Follow us

Φεστιβάλ Βενετίας | Η red carpet εμφάνιση της Cate Blanchett που αποδεικνύει πως τα florals είναι groundbreaking

Η Cate Blanchett απέδειξε για ακόμα μία φορά πως της αξίζει ο τίτλος του "style icon".

MissBloom TEAM
Cate Blanchett Splash News / Ideal Image

Από τις 31 Αυγούστου όταν άνοιξε αυλαία μέχρι και την ολοκλήρωσή του στις 10 Σεπτεμβρίου, το φεστιβάλ Βενετίας πρόκειται να είναι αντικείμενο συζήτησης τόσο για τους λάτρεις της έβδομης τέχνης όσο και για εκείνους της μόδας. Ο λόγος είναι κυρίως οι red carpet και off duty εμφανίσεις που πραγματοποιούν οι καλεσμένοι στις πρεμιέρες των ταινιών που αποδεικνύουν πως το όνομά τους μπορεί να παραμείνει ανεξίτηλο στην ιστορία του θεσμού λόγω των στιλιστικών επιλογών τους. Σε αυτή την κατηγορία ανήκει σίγουρα η Cate Blanchett, η οποία έχει χαρακτηριστεί ως style icon και λειτουργεί ως πηγή έμπνευσης για πολλούς σχεδιαστές μόδας.

Η βραβευμένη με Oscar ηθοποιός πρωταγωνιστεί στη νέα ταινία του Todd Field "TÁR” , υποδυόμενη έναν fictional χαρακτήρα, τη Lydia Tar που είναι η πρώτη γυναίκα μαέστρος σε μία μεγάλη ορχήστρα της Γερμανίας. Η ταινία έκανε πρεμιέρα στο κινηματογραφικό Φεστιβάλ της Βενετίας με την Cate Blanchett να περπατά στο κόκκινο χαλί σε μία εμφάνιση που σίγουρα θα βρίσκεται στη λίστα με τις best dressed της 79ης διοργάνωσης.

Για την εν λόγω περίσταση, η ηθοποιός επέλεξε μία haute couture δημιουργία του Maison Schiaparelli με το styling να το επιμελείται η Elizabeth Stewart, η οποία συνεργάζεται και με άλλες celebrities όπως οι Viola Davis, Julia Roberts και Zoey Deutch.. Συγκεκριμένα, φόρεσε ένα low-waisted παντελόνι με corset top που έχουν δημιουργηθεί από μαύρο βελούδο. Το στοιχείο που έκανε αυτή τη Schiaparelli δημιουργία τόσο ιδιαίτερη ήταν τα λουλούδια που πρόβαλλαν από το μπούστο του corset, τα οποία είναι χειροποίητα και δημιουργημένα από κρεπ χαρτί, δέρμα και οργάντζα.

Η Cate Blanchett με Schiaparelli

Φεστιβάλ Βενετίας | Η red carpet εμφάνιση της Cate Blanchett που αποδεικνύει πως τα florals είναι groundbreaking

Η off duty εμφάνιση

Cate Blanchett

Η Cate Blanchett ήταν εξίσου κομψή στη συνέντευξη Τύπου που πραγματοποιήθηκε πριν την πρεμιέρα της ταινίας. Για αυτή την περίσταση, η ηθοποιός επέλεξε να φορέσει ένα total σύνολο σε baby blue απόχρωση που αποτελείται από μπλούζα και ψηλόμεσο paperbag παντελόνι με πιέτες, το οποίο φέρει την υπογραφή της σχεδιάστριας Roksanda. Το look της ολοκληρώθηκε με ένα ζευγάρι λευκές γόβες.

Πηγή: Harper's Bazaar

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ