Follow us

Fashion Recap | Οι πιο ωραίες νύφες του 2022

Οι νύφες που μας χάρισαν τα πιο ιδιαίτερα και εντυπωσιακά bridal looks το 2022.

MissBloom TEAM
Fashion Recap | Οι πιο ωραίες νύφες του 2022 ndp

Κάνοντας την καθιερωμένη fashion ανασκόπηση στο τέλος του έτους θα ανατρέξουμε πρωτίστως στα λαμπερά events που έλαβαν χώρα παγκοσμίως και στους celebrity γάμους, όπου οι πρωταγωνίστριες είναι αναμφισβήτητα οι νύφες. Η φετινή χρονιά ήταν πλούσια σε χαρμόσυνες τελετές, άλλες πιο παραδοσιακές και άλλες πιο μοντέρνες, όλες τους όμως πλημμύρισαν από απαράμιλλο στιλ.

Οι γάμοι των celebrities ανέκαθεν συγκέντρωναν το ενδιαφέρον. Τα νυφικά φορέματα που έχουν επιλέξει εμβληματικές γυναίκες της showbiz για αυτή την ιδιαίτερη περίσταση της ζωής τους έχουν χαραχθεί στις μνήμες αρκετών είτε για την κλασική royal κομψότητάς τους είτε για τον αντισυμβατικό και εκκεντρικό χαρακτήρα τους. Την πρώτη κατηγορία εκπροσωπεί επάξια η Audrey Hepburn. To tea length Balmain νυφικό που επέλεξε να φορέσει στο γάμο της το 1954 είναι από τα πιο αξιομνημόνευτα της ιστορίας λόγω της χάρης και του elegant χαρακτήρα του, δύο στοιχεία που τα ενσάρκωνε αβίαστα και η ίδια. Στην αντίπερα, non traditional όχθη θα δούμε πιο ιδιαίτερες επιλογές όπως το μαύρο Morgane Le Fay φόρεμα της Sarah Jessica Parker ή πιο πρόσφατα το μουσταρδί κουστούμι από τη ZARA της Emily Ratajkowski στον πολιτικό της γάμο το 2018.

Η κάθε νύφη με γνώμονα το προσωπικό της στιλ και την επισημότητα της τελετής επιλέγει το νυφικό που θα την ντύσει σε μία από τις στιγμές-ορόσημο της ζωής της. Οι σύγχρονες νύφες του 2022, που ξεχωρίσαμε, τα είχαν όλα, glam, κομψότητα, bold χαρακτήρα και σου τις παρουσιάζουμε.

Jennifer Lopez

Η απρόσμενη επανένωσή της με τον Ben Affleck οδήγησε στην επισημοποίηση της σχέσης τους με έναν αυγουστιάτικο γάμο γεμάτο λάμψη. Φυσικά σε έναν τόσο μεγαλειώδη γάμο μεταξύ δύο αστέρων ταίριαζαν και στιλιστικές επιλογές ανάλογου βεληνεκούς. Αν και η τραγουδίστρια άλλαξε τέσσερα φορέματα κατά τη διάρκεια του rehearsal dinner, του after party και της επίσημης τελετής, η τελευταία είναι αυτή που έκλεψε την παράσταση. Το νυφικό της, δια χειρός του οίκου Ralph Lauren, ήταν η επιτομή της διαχρονικής κομψότητας. Ολόλευκο, με ψηλό λαιμό, κοντά μανίκια και εντυπωσιακή ουρά με τούλινα ruffles, την ανέδειξε ως μία από τις πιο κομψές νύφες της φετινής χρονιάς.

Nicola Peltz Beckham

Κληρονόμος μίας οικογένειας με αμύθητη περιουσία, ηθοποιός και μοντέλο, η Nicola Peltz παντρεύτηκε τον γιο του David και της Victoria Beckham, Brooklyn, σε μία πολυτελή τελετή που έλαβε χώρα στην οικογενειακή έπαυλή της στην Φλόριντα. Ο πολυσυζητημένος γάμος του ζευγαριού κόστισε 4 εκ. δολάρια και φυσικά το νυφικό ήταν μεγαλοπρεπές. Μετά από ένα χρόνο συζητήσεων, δύο επισκέψεις της Nicola στη Ρώμη και δύο fittings στην Αμερική, ήταν αυτό ακριβώς που ονειρευόταν: μία αριστοκρατική δημιουργία σε λευκό χρώμα του οίκου Valentino, φτιαγμένη αποκλειστικά για τη νύφη, με μακριά γάντια, επιβλητική κυκλική ουρά και ένα πέπλο κεντημένο με δαντέλα.

Kourtney Kardashian

Ο τίτλος για την πιο εκκεντρική και αμφιλεγόμενη νύφη του 2022 της ανήκει δικαιωματικά. Η μεγαλύτερη εκ των τριών αδερφών Kardashian, Kourtney, παντρεύτηκε τον αγαπημένο της Travis Barker, drummer του συγκροτήματος Blink-182, σε μία τελετή με άρωμα Ιταλίας. Το wedding destination του ζευγαριού ήταν το Portofino και πιο συγκεκριμένα η έπαυλη των Dolce & Gabanna, των οποίων τις δημιουργίες φόρεσαν αμφότεροι Kourtney και Travis. Το "διχαστικό" σέξι φόρεμα της νύφης ήταν custom made, ολόλευκο, μίνι με κορσέ και πλαισιωνόταν από sheer γάντια και ένα πληθωρικό πέπλο με κεντητές λεπτομέρειες.

Alexandra Daddario

Η Αμερικανίδα ηθοποιός Alexandra Daddario (White Lotus, Baywatch, San Andreas), τον περασμένο Ιούνιο ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου με τον παραγωγό Andrew Form στη Νέα Ορλεάνη. Το ιδιαίτερο νυφικό της δημιουργήθηκε από τον Νεοϋορκέζικο οίκο μόδας που εξειδικεύεται στα νυφικά, Dannielle Frankel, τον οποίο η ηθοποιός αρχικά προσέγγισε μέσω Instagram. Το εν λόγω φόρεμα ήταν πλισέ μεταξωτό με λεπτομέρειες δαντέλας, λεπτές τιράντες και ουρά από τούλι. Το ανάλαφρο νυφικό σε συνδυασμό με την υπέρκομψη δαντελένια ομπρέλα που κρατούσε η Alexandra διαμόρφωσαν το ιδανικό bridal look για τη ζεστή ατμόσφαιρα της Νέας Ορλεάνης.

Britney Spears

Η iconic τραγουδίστρια των early '00s, Britney Spears, παντρεύτηκε τον αγαπημένο της Sam Asghari σε μία κλειστή τελετή στην Καλιφόρνια τον περασμένο Ιούνιο, περίπου ένα χρόνο μετά την ανακοίνωση του αρραβώνα τους. Αν και ο γάμος έλαβε χώρα σε στενό κύκλο, δεν έλειψαν οι λαμπεροί καλεσμένοι -Madonna, Paris Hilton, Selena Gomez- αλλά ούτε και το εντυπωσιακό νυφικό. Πιο συγκεκριμένα, η νύφη φόρεσε off-soulder custom δημιουργία Versace με θηλυκό σκίσιμο, την οποία συνδύασε με σατέν πέπλο και γάντια με διαφάνεια.

Ορφέας Αυγουστίδης - Γεωργία Κρασσά

Άλλος ένας γάμος του καλοκαιριού που όμως ήταν αρκετά διαφορετικός από τους υπόλοιπους ήταν αυτός του ηθοποιού Ορφέα Αυγουστίδη με τη Γεωργία Κρασσά, οι οποίοι παντρεύτηκαν σε κτήμα στο Κορωπί. Αν και η τοποθεσία δεν το μαρτυρά, η τελετή ήταν καθ' όλα κρητική με τον γαμπρό να φοράει μάλιστα κρητικό σαρίκι. Η νύφη από την πλευρά της ήταν εντυπωσιακή χάρη στην απλότητά της, φορώντας ένα ιδιαίτερο crochet νυφικό σε μπεζ απόχρωση δια χειρός Atelier Zolotas, που απέπνεε boho αέρα.

Κόνι Μεταξά - Μάριος Καπότσης

Ακόμη ένας εντυπωσιακός γάμος που έγινε επί ελληνικού εδάφους και είχε στιλιστικό ενδιαφέρον ήταν αυτός της Κόνι Μεταξά με τον Μάριο Καπότση. Η νύφη άλλαξε 4 φορέματα στις δύο τελετές και στο πάρτι που ακολούθησε. Αν και όλες οι επιλογές ήταν υπέροχες, το νυφικό που επέλεξε για τη θρησκευτική τελετή που έλαβε χώρα στον Άγιο Εφραίμ στα Χανιά ήταν αυτό που ξεχώρισε. Το feminine νυφικό της, μια δημιουργία της σχεδιάστριας Maria Konidi, ήταν ολόλευκο off shoulder και ολοκληρώθηκε ιδανικά με ένα μακρύ πριγκιπικό πέπλο που απογείωσε το ρομαντισμό του bridal look.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ