Follow us

Ένα μοναδικό Holiday Glam Party στο κατάστημα Haralas

H FW22 συλλογή Haralas διαθέτει και τη φετινή σεζόν τα πιο fashionable υποδήματα και αξεσουάρ των πιο cool lifestyle fashion brands.

MissBloom TEAM
Holiday Glam Party στο κατάστημα Haralas Courtesy of Haralas

Η γνωστή αλυσίδα Haralas διοργάνωσε στο κατάστημά της στη Γλυφάδα, το απόλυτο Holiday Glam party τη Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου για να υποδεχτεί με τον πιο λαμπερό και γεμάτο στυλ τρόπο την εβδομάδα των Χριστουγέννων. Influencers, VIP προσκεκλημένοι από τη showbiz αλλά και fashion experts έδωσαν το "παρών” στη λαμπερή εκδήλωση. To κατάστημα HARALAS μετέφερε σε όλους το μήνυμα του Holiday Glam, δίνοντάς τους την ευκαιρία να βρεθούν και πάλι μαζί για να "γράψουν" ακόμα μια υπέροχη σελίδα στην πολυετή παρουσία του brand στη μόδα.

Ένα μοναδικό Holiday Glam Party στο κατάστημα Haralas

Bombay Sapphire Haralas Holiday Glam Event

Φίλοι του brand όπως Αναστασία Δημητρά, Ισμήνη Παπαβλασσοπούλου, Έλενα Γαλίφα, Κάτια Δέδε, Foteini Aristakesyan (fosbloque), Xenai Ghali, Ilenia Williams, Μαριάγαπη Ξυπολιά, Νίκη Θωμοπούλου, Marseaux, Χρυσιαννα Ανδριοπούλου (Shoprano), Χρυσάνθη Κουρούπη (Here C Comes), Μαρίζα Μπαιρακτάρη, , Ελένη Βουλγαράκη, Δανάη Κατσαλή, Τζέλα Μαρτζέκη, Λουκία Σανιδά, Μαρία Τσουκαλά, Daphne Lawrence, Tania Koumba, NAKIS, Modern Cinderella, Ιολη Δημοπούλου, Andy Alison, MariKelly, Ελένη Μοράτζη, Σπύρος Χαμάλης, Κωνσταντίνοw Τζάχας, Aspa, Ντόρης Λιαπάτα, Κωνσταντίνα Θεοχάρη, Νεφέλη Μέγκ και πολλοί άλλοι έδωσαν το παρόν με γιορτινή διάθεση, λάμψη και στυλ.

Katia Dede
Κάτια Δέδε

Eleni Voulgaraki
Ελένη Βουλγαράκη

Sara Eskenazi
Σάρα Εσκενάζι

Εμπνευσμένη από τη μοναδική καμπάνια Haralas για Φθινόπωρο/Χειμώνα ‘22, οι παρευρισκόμενοι απόλαυσαν μία μοναδική βραδιά γεμάτη μουσική, delicious cocktails με Bombay Sapphire Gin και playful χαρακτήρα, αφού είχαν την ευκαιρία να "στολίσουν" το πρόσωπό τους με φανταχτερά glitter και να απολαύσουν μαλλί της γριάς που ετοιμαζόταν αποκλειστικά για εκείνους on the spot. Οι glamorous στιγμές αποθανατίστηκαν στο ειδικά σχεδιασμένο photobooth που είχε τοποθετηθεί έξω από το κατάστημα όπου όλοι οι καλεσμένοι μπόρεσαν να κρατήσουν ζωντανές τις #HaralasHolidayGlam αναμνήσεις τους.

smini Papavlassopoulou_Ioanna Angeli_Chrysanthi Kouroupi_Elena Galifa
Ισμήνη Παπαβλασσοπούλου, Ιωάννα Αγγελή, Χρυσάνθη Κουρούπη, Έλενα Γαλίφα

H FW22 συλλογή Haralas διαθέτει και τη φετινή σεζόν τα πιο fashionable υποδήματα και αξεσουάρ των πιο cool lifestyle fashion brands που έχουν κατακτήσει το street style με μοντέρνα αισθητική, στυλ και λάμψη για συνδυασμούς που αποτυπώνουν τον παλμό της μόδας.

Haralas Stores

ΑΤΤΙΚΗ: Πλ. Εσπερίδων & Κύπρου 72, Γλυφάδα |

The Mall Athens, Α. Παπανδρέου 35, Μαρούσι | Golden Hall, Λ. Κηφισίας 37Α, Μαρούσι

ΚΥΠΡΟΣ: Kings Avenue Mall, Αγίου Παύλου & Τάφων Βασιλέων 2, Πάφος

Online Store: www.haralas.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ