Follow us

Οι πιτζάμες από την Oysho που θα σε κρατήσουν κομψή ακόμα και στον ύπνο σου

Από τις luxurious σατέν έως στις απαλές βελουτέ, οι πιτζάμες της Oysho είναι οι υπέροχες.

Οι μεταξωτές πιτζάμες είναι συνώνυμο της πολυτέλειας και μία αναγκαιότητα iStock

Τα homewear κομμάτια είναι τα πιο παραμελημένα στην γκαρνταρόμπα μας. Περνάμε αρκετό χρόνο χαλαρώνοντας στο σπίτι μας, ωστόσο, δεν φροντίζουμε να έχουμε άνετα κομμάτια, που να αγκαλιάζουν με ζεστασιά και θαλπωρή το σώμα μας επιτρέποντας μας να απολαύσουμε στιγμές ηρεμίες στο ''καταφύγιο'' μας. Αντιθέτως, έχουμε στη διάθεση μας πολυφορεμένα κομμάτια, που δεν προσφέρουν τίποτα σε αυτή την εμπειρία, ενώ σε πολλές περιπτώσεις δεν έχουν καθόλου καλαισθησία. Ακόμα και στο σπίτι μας χρειαζόμαστε όμορφα κομμάτια, που ανανεώνουν την αισθητική και ανεβάζουν τη διάθεση μας. Οι πιτζάμες, λοιπόν, οφείλουν να πληρούν όλες τις στιλιστικές προϋποθέσεις και να ανταποκρίνονται στις ανάγκες μας, για αυτό και εμείς αναζητήσαμε τις ιδανικές.

Οι πιτζάμες της Oysho είναι ακριβώς ό,τι έψαχνες τόσο καιρό

Ξεχυθήκαμε, λοιπόν, στην online αγορά για να δημιουργήσουμε τον ιδανικό shopping guide που θα προσφέρει στιλ και άνεση ακόμα και στον ύπνο σου και τα καταφέραμε. Στην νέα συλλογή της Oysho ανακαλύψαμε τις πιο κομψές και cozy πιτζάμες. Το brand σχεδίασε μία μεγάλη ποικιλία από διάφορα υλικά και looks έτσι ώστε να ανακαλύψεις τις ιδανικές για εσένα.

Συνεχίζοντας να σκρολάρεις θα ανακαλύψεις την απόλυτη προσιτή πολυτέλεια, που χρειάζεται κάθε γυναίκα στην γκαρνταρόμπα της: Τις σατέν πιτζάμες, που θα αναβαθμίσουν τόσο το homewear look σου όσο και την ποιότητα του ύπνου. Plus, το μετάξι από το οποίο έχουν δημιουργηθεί έχει πολλά οφέλη για την υγεία της επιδερμίδας.

Ακόμα θα βρεις ζεστές πιτζάμες με βελουτέ υφή, το πιο απαλό άγγιγμα για το σώμα σου, όπως επίσης και κλασικές βαμβακερές. Τα prints δίνουν το παρών σε θηλυκές αποχρώσεις, ενώ δεν λείπουν και οι chic μονοχρωμίες. Συνέχισε να σκρολάρεις για να τις ανακαλύψεις.

Σετ πιτζάμες από μετάξι, Oysho

Μίντι νυχτικό, Oysho

Σετ βαμβακερής πιτζάμας, Oysho

Σετ βελουτέ πιτζάμας (τοπ και παντελόνι), Oysho

Σετ πιτζάμας (τοπ και παντελόνι), Oysho

Σετ καρό πιτζάμας (τοπ και παντελόνι), Oysho

Σετ πιτζάμας, Oysho

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ