Follow us

Το φούτερ της Oysho που λατρεύουν οι fashionistas

To διάσημο φούτερ της Oysho, που χρειάζεσαι στο φθινοπωρινό σου στιλ, κοστίζει λιγότερο από 30 ευρώ.

Το φούτερ της Oysho που λατρεύουν οι fashionistas Splash/Ideal Images

Η φθινοπωρινή γκαρνταρόμπα πάντα χρειάζεται μία ανανέωση. Συνήθως την οργανώνουμε στα τέλη του Αυγούστου και ξεδιαλέγουμε τα κομμάτια που θα κρατήσουμε, και εκείνα, που έκαναν τον κύκλο της της τους. Έτσι μπορούμε να εντοπίσουμε τα fashion items, που πάντα θα μας βοηθούν να δημιουργούμε κομψές εμφανίσεις αλλά και εκείνα που θα αγοράζουμε ξανά και ξανά. Τα τελευταία είναι τα ευκολοφόρετα ρούχα, εκείνα που αποτελούν την go - to επιλογή. Δίνουν απάντηση στο χρόνιο ερώτημα ''τι θα φορέσω σήμερα'', ενώ έχουν τη λύση στην απογοήτευση του ''δεν έχω τίποτα να φορέσω''. Είναι, επίσης, αρκετά ευέλικτα και προσαρμόζονται στις διάφορες περιστάσεις. Είναι άνετα και ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις της εκάστοτε σεζόν. Ένα από αυτά είναι τα φούτερ, τα tops που από αθλητικά ρούχα αναδείχθηκαν σε μία πραγματική αναγκαιότητα του street style.

Το φούτερ από ένα κομμάτι του αθλητικού στιλ έχει εξελιχθεί σε ένα τοπ για όλες τις ώρες και ειδικά για το φθινοπωρινό στιλ. Πολλές φορές αντικαθιστά τα κλασικά πανωφόρια, καθώς μπορείς να το ρίξεις στην πλάτη σου και να σου προσφέρει την απαραίτητη ζεστασιά τις ημέρες που οι απότομες καιρικές εναλλαγές εμφανίζονται. Εμείς βρήκαμε το ιδανικό στη νέα συλλογή της Oysho και φέρει την έγκριση των fashionistas.

To διάσημο φούτερ της Oysho που λατρεύουν οι fashionistas και χρειάζεσαι στο φθινοπωρινό σου στιλ

Ο λόγος για ένα απολύτως ευέλικτο, άνετο και κομψό φούτερ που είδαμε να επιλέγουν πολλές fashionistas με την Emelie Lindmark να ξεχωρίζει δικαιωματικά με το athleisure look της.

Loading...

Το φούτερ της Oysho που έχει κερδίσει τις εντυπώσεις έχει loose εφαρμογή και είναι η τέλεια επιλογή για ένα casual chic ντύσιμο αλλά και το αθλητικό σου look. Έχει δημιουργηθεί από 100% βαμβάκι και κυκλοφορεί σε δύο αποχρώσεις, μαύρο και λευκό.

Ανακάλυψε το παρακάτω στην τιμή των 29,99 €.

Το φούτερ της Oysho που λατρεύουν οι fashionistas
Φούτερ από 100% βαμβάκι με λογότυπο, Oysho

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ