Follow us

Η Χριστίνα Μπόμπα δείχνει τον πιο κοριτσίστικο τρόπο για να φορέσεις τις φούτερ μπλούζες

Do it like @Chrismpo.

chrismpo Instagram @chrismpo

Έχοντας καταφέρει να συγκεντρώσει σχεδόν 740 χιλιάδες followers, η Χριστίνα Μπόμπα θεωρείται ως μία από τις πιο επιτυχημένες influencers της χώρας μας. Κάθε νέα της ανάρτηση συγκεντρώνει χιλιάδες likes και σχόλια, ενώ τα looks συχνά αποτελούν πηγή στιλιστικής έμπνευσης για τις γυναίκες που την παρακολουθούν. Σε ένα πρόσφατο post της μάλιστα, η Χριστίνα Μπόμπα δείχνει τον πιο κοριτσίστικο τρόπο για να φορέσεις το κομμάτι που έχεις σίγουρα στη συλλογή σου, δηλαδή τη μπλούζα φούτερ.

Πιο συγκεκριμένα, η content creator δημιούργησε ένα tone to tone σύνολο σε μπεζ απόχρωση, συνδυάζοντας μία φούτερ με mini φούστα με πιέτες στην ίδια απόχρωση και μπεζ μπότες που έχουν τρακτερωτή σόλα. Τα αξεσουάρ που επέλεξε για το σύνολό της είναι ένα επίσης μπεζ πλεκτό κασκόλ και μία τσάντα χιαστί.

Οι sweatshirts ή μπλούζες φούτερ ήταν ένα από τα items με τις μεγαλύτερες πωλήσεις την περίοδο του lockdown. Από τότε έως σήμερα και ολοένα περισσότερο, οι γυναίκες έχουν κατανοήσει πως πρόκειται για ένα από τα πιο άνετα και πρακτικά κομμάτια της γκαρνταρόμπας. Πλέον μάλιστα, οι φούτερ πρωταγωνιστούν στο street style με τις fashionistas να δείχνουν διάφορους τρόπους για να τις φορέσουμε. Εάν θέλεις να την προσθέσεις και εσύ στο ντύσιμό σου, η πρόταση της Χριστίνας Μπόμπα είναι σίγουρα πολύ girly. Συνδύασε τη δηλαδή με μία mini φούστα και ολοκλήρωσε το look σου είτε με μποτάκια είτε με sneakers.

Το look της Χριστίνας Μπόμπα

Διαβάστε Επίσης

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ