Follow us

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή φόρεσε το τέλειο μαύρο φόρεμα για κάθε ανοιξιάτικη και καλοκαιρινή εμφάνιση από την Pink Woman

Το φόρεμα που θέλουμε να αποκτήσουμε και πρόκειται να φορέσει σε κάθε εμφάνιση

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή φόρεσε το τέλειο μαύρο φόρεμα για κάθε ανοιξιάτικη και καλοκαιρινή εμφάνιση από την Pink Woman Instagram

Όποιο και εάν είναι το στιλ σου, χωρίς αμφιβολία επιθυμείς να έχεις στην γκαρνταρόμπα σου timeless κομμάτια τα οποία θα σε διευκολύνουν να δημιουργήσεις μία elegant εμφάνιση με την οποία θα μπορείς να εντυπωσιάζεις όπως και να νιώθεις άνετα με αυτό που φοράς. Κάθε εποχή, πάντα είναι in fashion το να φορέσεις ένα little black dress. Το κλασικό, και απόλυτα feminine μαύρο φόρεμα εξυπηρετεί τις γυναίκες εδώ και πολλά χρόνια στο να δημιουργούν κομψές και στιλιστικά ασφαλείς εμφανίσεις.

Ένα μαύρο φόρεμα σε midi ή mini μήκος ή αλλιώς little black dress, ανεξαρτήτως γραμμής, είναι το απόλυτο must have item στην γκαρνταρόμπα της κάθε γυναίκας, όποιο και εάν είναι το στιλ της. Ένα μαύρο φόρεμα, ακόμα και εάν το στιλ μίας γυναίκας είναι bold και μαξιμαλιστικό, πρόκειται να ταιριάξει με απόλυτη αρμονία τις εμφανίσεις της όπως πρόκειται να ταιριάξει αντίστοιχα και σε αυτές που προτιμούν τον μινιμαλισμό στα σύνολα τους. Η ποικιλία στις γραμμές και τα μήκη ενός μαύρου φορέματος μας δίνουν τη δυνατότητα να επιλέξουμε αυτό που ταιριάζει περισσότερο στη διάθεσή μας, στο γούστο μας όπως και στην περίσταση.

Ένα θηλυκό μαύρο φόρεμα που κολακεύει τη γυναικεία σιλουέτα, και απόλυτα ιδανικό για αυτή την εποχή αλλά και για το καλοκαίρι, επέλεξε η Σταματίνα Τσιμτσιλή σε πρόσφατη εμφάνιση της ενώ στη φωτογραφία που ανάρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram φορώντας το, ενθουσίασε τις followers της οι οποίες σχολίαζαν πως σπεύδουν να το αποκτήσουν ενώ η παρουσιάστρια έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα "Το τέλειο μαύρο φόρεμα για κάθε εμφάνιση από την καινούρια συλλογή της Pink Woman".

Διαβάστε Επίσης

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή επέλεξε να φορέσει ένα μαύρο strapless φόρεμα σε tube γραμμή και midi μήκος από τη νέα συλλογή της Pink Woman. Το κλασικό και minimal φόρεμα συνδύασε με μαύρα ψηλοτάκουνα πέδιλα και διακριτικά κοσμήματα.

Δες την εμφάνισή της


Το φόρεμα από την Pink Woman

Seamless midi ριπ strapless φόρεμα, Pink Woman
Seamless midi ριπ strapless φόρεμα, Pink Woman

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ