Follow us

Οι παντελόνες που θα αναβαθμίσουν αβίαστα το καθημερινό ντύσιμο σου

Κομψές, ευέλικτες και άκρως κολακευτικές, οι παντελόνες της Zara είναι ακριβώς αυτό που έψαχνες.

Οι παντελόνες που θα αναβαθμίσουν αβίαστα το καθημερινό ντύσιμο σου Splash/Ideal Images

Τα άρθρα μας για τα must have fashion items της σεζόν είναι σίγουρα πολλά στο MissBloom. Ό,τι και αν ψάχνεις, από επίσημα looks και προτάσεις για το γραφείο μέχρι τα πιο ευέλικτα αξεσουάρ, θα το βρεις ανάμεσα στα καθημερινά posts. Τάσεις, προτάσεις συνόλων, στιλιστικές συμβουλές και έξυπνα tips που θα κάνουν το καθημερινό ντύσιμο σου αρκετά πιο εύκολο βρίσκονται στο feed μας, ωστόσο, οφείλουμε να παραδεχτούμε πως έχουμε παραμελήσει ένα συγκεκριμένο fashion piece, που αποτελεί κομμάτι passpartout για τις περισσότερες γυναίκες. Ο λόγος για κάποια συγκεκριμένα παντελόνια, που κερδίζουν την πρώτη θέση στη γκαρνταρόμπα και είναι απαραίτητα στο power dressing. Ο λόγος για τις tailored παντελόνες, τα σχέδια που κάνουν αβίαστα πιο κομψές ακόμα και τις πιο casual εμφανίσεις μας.

Για καιρό οι παντελόνες είχαν περιοριστεί στο office style. Ως κομμάτι του επαγγελματικού look, έδινε το παρών σε αυστηρά κοστούμια και συνοδευόταν με λευκά πουκάμισα και ίσως κάποια πουλόβερ και ζιβάγκο κατά τη διάρκεια των κρύων μηνών. Βέβαια, αυτά τα κομμάτια έχουν απεριόριστι στιλιστική αξία και μπορούν να δώσουν το παρών σε ακόμη περισσότερες περιστάσεις. Οι Σκανδιναβές fashionistas, οι λάτρεις του σύγχρονου urban μινιμαλιστικού στιλ, ήταν οι πρώτες που απέδειξαν πως οι tailored παντελόνες ανήκουν και στο street style, συνδυασμένες με sneakers, Τ-shirts και leather τζάκετ και άλλα απροσδόκητα μέχρι τότε κομμάτια.

Κομψές, ευέλικτες και άκρως κολακευτικές, οι παντελόνες της Zara είναι ακριβώς αυτό που έψαχνες

Αποτίοντας φόρο τιμής στα looks και την υπέροχη αισθητική τους αναζητήσαμε εκείνες τις παντελόνες που θα κάνουν update στο look σου. Η αποστολή εξετελέσθει και στη Zara ανακαλύψαμε τα πιο κολακευτικά και ενδιαφέροντα σχέδια, που πληρούν όλες τις στιλιστικές απαιτήσεις μίας σύγχρονης λάτρης του στιλ. Συνεχίζοντας να σκρολάρεις θα ανακαλύψεις ευέλικτες αποχρώσεις και γραμμές που προσφέρουν πολλά σε κάθε σωματότυπο, ενώ φέρουν προσιτές τιμές.

Με αυτές τις παντελόνες η γκαρνταρόμπα σου θα κάνει το απαράιτητο spring update.

Tailored παντελόνα, Zara

Tailored παντελόνα με λεπτομέρεια, Zara

Tailored παντελόνα, Zara

Tailored tweed παντελόνα, Zara

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ