Follow us

Τα σανδάλια που επιστρέφουν και φέτος στις τάσεις | Το ζευγάρι από τα H&M που θα φοράς συνέχεια

Τα σανδάλια που είχαμε δει να πρωταγωνιστούν επιστρέφουν δυναμικά

Τα σανδάλια που επιστρέφουν και φέτος στις τάσεις | Το ζευγάρι από τα H&M που θα φοράς συνέχεια Splash News/ Ideal Images

Αρκετές φορές έχουμε δει τα τελευταία χρόνια τάσεις να επιστρέφουν στην επικαιρότητα πολύ δυναμικά και με το που πρωτοεμφανιστούν να τις βλέπουμε πολύ συχνά σε street styles εμφανίσεις, στα looks των fashion insiders όπως και των αγαπημένων μας celebrities. Άλλες φορές πάλι ένα trend εμφανίζεται περισσότερο "δειλά” χτίζοντας αργά και σταθερά την τάση την οποία όλοι θα φοράνε λίγες σεζόν αργότερα.

Το δεύτερο συνέβη στην περίπτωση των ugly sandals ή αλλιώς dad sandals. Τα συγκεκριμένα σανδάλια έκαναν την εμφάνιση τους στα trends το καλοκαίρι του 2019 και από τότε κάθε καλοκαίρι εδραιώνουν τον πρωταγωνιστικό τους ρόλο στις γκαρνταρόμπες των fashionistas που θέλουν να είναι up to date αλλά και άνετες την ίδια στιγμή.

Τα dad ή ugly sandals λοιπόν θα τα δούμε και φέτος την άνοιξη και το καλοκαίρι και παρόλο που η άνοιξη μόλις ξεκίνησε, η εποχή που θα φορέσουμε σανδάλια στις εμφανίσεις μας είναι πιο κοντά από ότι πιστεύουμε. ΄Πώς μπορείς να φορέσεις τα "άσχημα” σανδάλια με κομψό τρόπο; Μπορεί να χαρακτηρίζονται ugly όμως τα συγκεκριμένα σανδάλια βοηθούν καταρχάς στο να είσαι άνετη ενώ δίνουν έναν αέρα coolness που βοηθάει στον συνδυασμό τους με τα υπόλοιπα fashion items της ντουλάπας μας.

Μπορείς να τα συνδυάσεις εξίσου κομψά και πετυχημένα τόσο με φορέματα και φούστες – σε mini, midi και maxi μήκος-, με παντελόνες αλλά και με τα αγαπημένα σου denim fashion items, εξίσου μία από τις μεγαλύτερες τάσεις της φετινής άνοιξης. Εμείς βρήκαμε ένα από τα πρώτα ζευγάρια ugly sandals της σεζόν στα H&M τα οποία διατίθενται σε δύο αποχρώσεις, μπεζ και ροζ καρό, ιδανικά για να συνδυαστούν τόσο με σκουρόχρωμα όσο και με ανοιχτόχρωμα outfits – φόρεσε τα με λευκό ή κρεμ μονοχρωματικό σύνολο για ένα vanilla girl αποτέλεσμα.

Δες τα σανδάλια:

Τα σανδάλια που επιστρέφουν και φέτος στις τάσεις | Το ζευγάρι από τα H&M που θα φοράς συνέχεια

Πέδιλα με λουράκια στο επάνω μέρος του ποδιού και στον αστράγαλο, H&M

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ