Follow us

Πώς να φορέσεις το cargo παντελόνι σου σε βραδινή έξοδο όπως η Χριστίνα Μπόμπα

Ο θηλυκός τρόπος να εντάξεις το cargo παντελόνι στις βραδινές σου εμφανίσεις

Πώς να φορέσεις το cargo παντελόνι σου σε βραδινή έξοδο όπως η Χριστίνα Μπόμπα Instagram@chrismpo

Τα cargo παντελόνια είναι μία από τις επικρατέστερες τάσεις όσον αφορά τα bottom κομμάτια που η μόδα μας προτρέπει να επενδύσουμε σε αυτά αλλά και να τα εντάξουμε στο στιλ μας. Το casual trend βλέπουμε να έχει επεκτατική τάση στα street style looks όπως και στις επιλογές που μας δίνουν τα αγαπημένα μας brands.

Και ενώ βλέποντας το cargo παντελόνι το μυαλό μας το ταυτίζει με άνεση αλλά και casual looks, αυτή τη σεζόν το βλέπουμε σε όλες τις στιλιστικές εκδοχές του όπως και σε άλλες γραμμές όπως σε φούστα, ακριβώς για να επιτευχθεί το επιθυμητό casual chic αποτέλεσμα. Πέρα όμως από τη φούστα, το κλασικό cargo παντελόνι μπορεί να μας βοηθήσει να δημιουργήσουμε ένα σύνολο ακόμα και για μία βραδινή εμφάνιση αρκεί φυσικά να συνδυάσουμε τα υπόλοιπα κομμάτια και τα αξεσουάρ μας αρμονικά.

Την έμπνευση για ένα βραδινό casual chic look μας έδωσε η Χριστίνα Μπόμπα η οποία στα εγκαίνια του Paradox Museum στη Λεμεσό εμφανίστηκε με ένα ενημερωμένο outfit ιδανικό για την περίσταση. Πιο συγκεκριμένα η influencer επέλεξε να φορέσει ένα cargo σατέν παντελόνι σε φούξια απόχρωση το οποίο συνδύασε με λευκό κορμάκι ενώ ολοκλήρωσε το look της με μαύρο jacket, ψηλοτάκουνα πέδιλα σε ροζ απόχρωση και statement σκουλαρίκια.

Δες την εμφάνιση της

Για να αντιγράψεις το βραδινό look της influencer με ένα cargo παντελόνι, επέλεξε να το φορέσεις κι'εσύ με ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα πέδιλα και στενό top όπως ένα κορμάκι, ένα crop top ή ένα μακρυμάνικο slim fit top. Ολοκλήρωσε το look σου με ένα βραδινό τσαντάκι και statement σκουλαρίκια.

Σερζέ utility παντελόνι, H&M 

Παντελόνι jogger cargo parachute με νάιλον εφέ, Bershka

Παντελόνι cargo σατινέ, Zara

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ