Follow us

10 flat σανδάλια που θα φοράς ξανά και ξανά το καλοκαίρι από τη νέα συλλογή της Envie Shoes

Τα σανδάλια του καλοκαιριού θα έχουν την υπογραφή της Envie Shoes.

Envie Shoes Courtesy of Envie Shoes

Η αγορά τους σημαίνει αυτομάτως πως το καλοκαίρι είναι κοντά. Ο λόγος για τα flat σανδάλια, δηλαδή το άκρως απαραίτητο στιλ παπουτσιών για τους θερινούς μήνες που πρωταγωνιστεί στο στιλ μας. Άνετα και κομψά, τα flat σανδάλια ταιριάζουν με ό,τι αποφασίσεις να φορέσεις είτε στην πόλη είτε στο νησί, ενώ η σωστή επιλογή τους είναι εκείνη που μπορεί να κάνει ένα σύνολο ακόμα πιο ξεχωριστό.

Αφορμή για να θυμηθούμε πως έχει έρθει η στιγμή για να αγοράσουμε τα πρώτα σανδάλια της σεζόν είναι η κυκλοφορία της νέας συλλογής Envie Shoes. Έχοντας ως τίτλο "A Summer's Dream” και με πρωταγωνίστρια το απόλυτο #envieshoes girl, Δούκισσα Νομικού, η νέα συλλογή της ελληνικής εταιρείας είναι σίγουρο πως θα σε ενθουσιάσει. Η καμπάνια της συλλογής φέρει την υπογραφή του Δημήτρη Σκουλού, ενώ τα σανδάλια πρόκειται να ικανοποιήσουν ακόμα και την πιο απαιτητική fashionista.

Πώς θα επιλέξεις τα ιδανικά σανδάλια για το καλοκαίρι;

Το σημαντικότερο tip που χρειάζεται να γνωρίζεις είναι να επιλέξεις σανδάλια με άνετο πάτο, αφού τα κακής ή αμφίβολης ποιότητας παπούτσια ενδέχεται να σου προκαλέσουν πόνο στα πόδια κατά τη διάρκεια της ημέρας ή ακόμα και κάποιον τραυματισμό.

Το χρώμα που θα επιλέξεις είναι σίγουρα σημαντικό. Για ακόμα μία φορά, αξίζει να δώσεις προτεραιότητα σε basic αποχρώσεις όπως το καφέ ή ακόμα και το λευκό, που ταιριάζουν με κάθε σου εμφάνιση. Στη συνέχεια φυσικά σίγουρα αξίζει να επενδύσεις και σε πιο bold χρώματα που θα σε βοηθήσουν να πειραματιστείς με το στιλ σου.

Editor's Picks

Σανδάλια Envie Shoes

Σανδάλια Envie Shoes

Flat σανδάλια Envie Shoes

Σανδάλια flat Envie Shoes

Flat σανδάλια Envie Shoes

Δερμάτινα σανδάλια Envie Shoes

Flat σανδάλια Envie Shoes

Σανδάλια με ελαστική σολα Envie Shoes

Σανδάλια Envie Shoes

Σανδάλια από συνθετικό δέρμα Envie Shoes

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ