Follow us

Παντρεύεσαι το καλοκαίρι; Η Μαίρη Συνατσάκη προτείνει τα πιο κομψά ψηλοτάκουνα πέδιλα

Με αυτά τα wedding shoes της Μαίρης Συνατσάκη, θα πεις σίγουρα I Do.

mairiboo Instagram @mairiboo

Η διοργάνωση ενός γάμου είναι πάντα μία μεγάλη πρόκληση. Όλα όσα χρειάζεται να αποφασιστούν και να προετοιμαστούν είναι πολλά, ενώ εάν είσαι νύφη, τα πράγματα γίνονται ακόμα πιο περίπλοκα. Η επιλογή νυφικού, παπουτσιών, hair και beauty look είναι μερικές από τις αποφάσεις που χρειάζεται να κάνει μία μέλλουσα νύφη. Στην περίπτωση όμως που έχεις αποφασίσει για το νυφικό που θα φορέσεις στην πιο σημαντική στιγμή της ζωής σου και είσαι σε διαδικασία αναζήτησης των παπουτσιών, η Μαίρη Συνατσάκη έχει να σου κάνει μία πολύ ενδιαφέρουσα πρόταση.

Πιο συγκεκριμένα, τα τελευταία χρόνια, η επιχειρηματίας και παρουσιάστρια συνεργάζεται με την ελληνική εταιρεία παπουτσιών Envie Shoes. Στην κοινή τους συλλογή που αφορά το καλοκαίρι του 2023 πρόκειται να βρεις ένα ζευγάρι νυφικά παπούτσια που πρόκειται να σε ενθουσιάσουν. Πρόκειται για ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα πέδιλα που θα βρεις σε λευκή και nude απόχρωση, τα οποία είναι διακοσμημένα με μικρά στρας. Η κατασκευή τους έχει γίνει με τέτοιο τρόπο ώστε να απολαύσεις την ημέρα του γάμου σου -και το πάρτι αργότερα- χωρίς να νιώθεις άβολα. Το ακόμα πιο θετικό είναι πως πρόκειται για ένα πέδιλο που μπορείς να φορέσεις και αργότερα σε κάποια βραδινή έξοδο.

Πώς θα επιλέξεις τα ιδανικά wedding shoes

-1 Θα σου προτείναμε να αγοράσεις τα παπούτσια σου αφού πρώτα έχεις καταλήξει στο νυφικό που θα φορέσεις στον γάμο σου. Αυτό είναι απαραίτητο αφού θα πρέπει να επιλέξεις τα παπούτσια ανάλογα με το στιλ και φυσικά το μάκρος του νυφικού σου.

-2 Εκτός από την επιλογή ενός κομψού παπουτσιού θα πρέπει να δώσεις μεγάλη προσοχή στην ποιότητα του. Αυτό σημαίνει πως το παπούτσι του γάμου σου δεν θα πρέπει να σε ενοχλεί σε απολύτως κανένα σημείο, να μην σε πιέζει και φυσικά να είναι άνετο. Όσο κι αν σε εντυπωσιάζει κάποιο σχέδιο, σκέψου πως θα το φοράς για πολλές ώρες και σίγουρα δεν θέλεις να αποκτήσεις πληγές την ημέρα του γάμου σου. Όταν θα δοκιμάζεις παπούτσια λοιπόν, πάρε λίγο παραπάνω χρόνο για να τσεκάρεις εάν σε ενοχλεί κάποιο σημείο του.

-3 Εξίσου σημαντικό είναι και το τακούνι του παπουτσιού. Εμείς σου προτείνουμε να επιλέξεις εκείνο που θα σε κάνει να περπατάς σταθερά. Το τετράγωνο τακούνι είναι σίγουρα η πιο safe επιλογή αφού η επιφάνεια που πατά στο έδαφος είναι μεγαλύτερη και εσύ περπατάς με μεγαλύτερη άνεση. Ωστόσο, υπάρχουν και ψηλοτάκουνα πέδιλα με στιλέτο που είναι εξίσου σταθερά. Το σίγουρο είναι πως χρειάζεται να τα περπατήσεις αρκετά μέχρι να αποφασίσεις ποια θα επιλέξεις.

-4 Τα νυφικά σου παπούτσια σίγουρα θα πρέπει να ταιριάζουν τέλεια με το φόρεμα σου, ωστόσο εμείς σου προτείνουμε να επιλέξεις ένα ζευγάρι που θα μπορείς να φορέσεις και σε κάποια άλλη περίσταση όπως κάποιο επίσημο κάλεσμα ή event.

Shop the item

Ψηλοτάκουνα πέδιλα Mairiboo for Envie Shoes

Ψηλοτάκουνα πέδιλα Mairiboo for Envie Shoes

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ