Follow us

Μαίρη Συνατσάκη και Ελεονώρα Μελέτη | Φόρεσαν το άκρως κολακευτικό τζιν παντελόνι που ταιριάζει σε όλες τις σιλουέτες

Η Μαίρη Συνατσάκη και η Ελεονώρα Μελέτη φόρεσαν το ιδανικό τζιν για την άνοιξη.

Μαίρη Συνατσάκη και Ελεονώρα Μελέτη NDP Photo Agency

Σύμφωνα με τις fashion experts, η στιλιστική συμβουλή που χρειάζεται να γνωρίζει μία γυναίκα λίγο πριν επιλέξει το ιδανικό τζιν παντελόνι για την ίδια είναι απλώς να προτιμήσει ένα σχέδιο που να ταιριάζει στη δική της σιλουέτα χωρίς απαραίτητα να ακολουθεί τα denim trends της εκάστοτε σεζόν. Ωστόσο, υπάρχει μία γραμμή παντελονιού που κολακεύει τις περισσότερες σιλουέτες και είναι αυτό που φόρεσε πρόσφατα η Μαίρη Συνατσάκη και ο Ελεονώρα Μελέτη.

Διαβάστε Επίσης

Πιο συγκεκριμένα, οι δύο γυναίκες δημιούργησαν δύο πολύ κομψές εμφανίσεις και ιδανικές για αυτή την περίοδο, έχοντας επιλέξει μία ψηλόμεση τζιν παντελόνα. Η Μαίρη Συνατσάκη έδωσε το παρών στην αποκλειστική προβολή της νέας σειράς του ANT1+ "Στα 4” που πραγματοποιήθηκε στο The Mall. Για αυτή την περίσταση, η influencer και επιχειρηματίας συνδύασε μία ψηλόμεση τζιν παντελόνα με ένα χακί see through εμπριμέ πουκάμισο και μία επίσης εμπριμέ μακριά ζακέτα στις αποχρώσεις του πράσινου και του πορτοκαλί.
Τόνισε τη μέση της με μία δερμάτινη ζώνη και ολοκλήρωσε το look της με μία crossbody τσάντα.

Διαβάστε Επίσης

Από την άλλη, ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε την Ελεονώρα Μελέτη στο κέντρο της Αθήνας. Η παρουσιάστρια της εκπομπής "Mega Καλημέρα” συνδύασε επίσης μία ψηλόμεση τζιν παντελόνα με ένα γκρι πουλόβερ ζιβάγκο, ένα επίσης γκρι παλτό και sneakers σε animal print. Συμπλήρωσε το σύνολό της με μία handbag. Γιατί είναι τόσο ξεχωριστή η denim παντελόνα; Και γιατί αξίζει να την προσθέσεις στη συλλογή σου; Πρόκειται για ένα άκρως κολακευτικό bottom, το οποίο τονίζει με πολύ θηλυκό τρόπο τη μέση, αλλά και τα πόδια. Μπορείς να τη φορέσεις από το πρωί στο γραφείο με πουκάμισο, σακάκι και loafers ή τη χαλαρή βόλτα στην πόλη με ζακέτα και sneakers μέχρι τη βραδινή έξοδο, συνδυάζοντας τη με bodysuit και party shoes. Συνεπώς, πρόκειται για ένα παντελόνι που προσαρμόζεται σε ποικίλες περιστάσεις, βοηθώντας σε να δημιουργήσεις πολύ κομψές εμφανίσεις.

Το look της Μαίρης Συνατσάκη

Μαίρη Συνατσάκη

Το look της Ελεονώρας Μελέτη

Ελεονώρα Μελέτη

Διαβάστε Επίσης

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ