Follow us

Η Βάσια Κωσταρά φόρεσε το φόρεμα που θα θέλαμε κι' εμείς να φορέσουμε στις Κάννες

Η εντυπωσιακή εμφάνιση της σχεδιάστριας στο Φεστιβάλ Καννών

Η Βάσια Κωσταρά φόρεσε το φόρεμα που θα θέλαμε κι' εμείς να φορέσουμε στις Κάννες Instagram@vassia_kostara

Λίγες ακόμα ημέρες απομένουν για την ολοκλήρωση του 76ου Κινηματογραφικού Φεστιβάλ Καννών παρ' αυτά πολλές είναι οι λαμπερές παρουσίες που συνεχίζουν να καταφθάνουν τόσο από τον χώρο του κινηματογράφου όσο και από τον χώρο της μόδας. Influencers, μοντέλα όπως και σχεδιαστές δίνουν το παρόν στο πιο hot παγκόσμιο event αυτή την στιγμή. Πολλές είναι και οι ελληνικές παρουσίες στην Κρουαζέτ που εντυπωσίασαν με τις εμφανίσεις τους και τα glam looks τους όπως η Βίκυ Καγιά, η Δούκισσα Νομικού, η Τόνια Σωτηροπούλου ενώ πριν από λίγα 24ωρα στις Κάννες έδωσε το παρών και η Ελληνίδα σχεδιάστρια Βάσια Κωσταρά.

Η Βάσια Κωσταρά πηγαίνει σχεδόν κάθε χρόνο στις Κάννες όπου πραγματοποιεί λαμπερές και glam εμφανίσεις με δημιουργίες από το brand της Vassia Kostara. Εάν κάποιος παρακολουθεί τις συλλογές που σχεδιάζει η Βάσια Κωσταρά τότε θα παρατηρήσει την προτίμηση της σε θηλυκά φορέματα που κολακεύουν τη σιλουέτα, όπως και η γραμμή που είχε το gown που επέλεξε να φορέσει σε επίσημη εμφάνιση της στις Κάννες.

Πιο συγκεκριμένα η Βάσια Κωσταρά φόρεσε ένα maxi φόρεμα σε μαύρο χρώμα όπου το top μακρυμάνικο μέρος του είχε βαθύ V ντεκολτέ και ανοιχτή πλάτη ενώ ξεχωρίζουν οι λεπτομέρειες των 3D florals στους ώμους. Το bottom μέρος του εντυπωσιακού φορέματος αποτελείται από maxi φούστα σε σατινέ ύφασμα που κολακεύει απόλυτα τη σιλουέτα της. Το glam look της ολοκλήρωσε με μαύρα σκουλαρίκια και μεταλλικό clutch ενώ το κόκκινο κραγιόν της έδωσε το θηλυκό pop of color που χρειαζόταν το total black look της.

Δες την εμφάνιση της

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ