Follow us

Άννα Πρέλεβιτς | Το πριγκιπικό νυφικό της πρόκειται να εμπνεύσει πολλές μέλλουσες νύφες

Το wedding look της Άννας Πρέλεβιτς.

MissBloom TEAM
Άννα Πρέλεβιτς NDP Photo Agency

Μεταξύ άλλων, καλοκαίρι είναι η εποχή που φτάνουν στα χέρια μας πολλές προσκλήσεις για επίσημα καλέσματα όπως ο γάμος. Η φετινή σεζόν ξεκίνησε μάλιστα με τον γάμο της Άννας Πρέλεβιτς και του Νικήτα Νομικού, οι οποίοι ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας το Σάββατο 27 Μαίου. Το ζευγάρι ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου με την τελετή να πραγματοποιείται στον Άγιο Διονύσιο, στο Κολωνάκι.

Άννα Πρέλεβιτς | Το πριγκιπικό νυφικό της πρόκειται να εμπνεύσει πολλές μέλλουσες νύφες

Όπως ήταν αναμενόμενο, η νύφη έκλεψε τις εντυπώσεις με το wedding look της να χαρακτηρίζεται από διαχρονική κομψότητα. Πιο συγκεκριμένα, η Άννα Πρέλεβιτς επέλεξε να φορέσει ένα κλασικό λευκό νυφικό, το επάνω μέρος του οποίου είχε δημιουργηθεί από δαντέλα, είχε μακριά μανίκια, κουμπιά στο στήθος και ψηλό γιακά. Η φούστα του φορέματος είχε δημιουργηθεί από λευκό πολυτελή ταφτά και είχε όγκο. Το αποτέλεσμα έγινε ακόμα πιο εντυπωσιακό και άκρως κολακευτικό λόγω της φαρδιάς μπάσκας που υπήρχε στην περιοχή της μέσης, τονίζοντάς τη. Η νύφη φορούσε επίσης ένα μακρύ πέπλο και είχε πιασμένα τα μαλλιά της σε χαμηλό κότσο σινιόν.

Άννα Πρέλεβιτς

Άννα Πρέλεβιτς

Αντικρίζοντας το νυφικό της Άννας Πρέλεβιτς, μας ήρθε στο μυαλό το wedding look της Grace Kelly στον βασιλικό γάμο της με τον Prince Rainier του Μονακό, που είχε πραγματοποιηθεί στις 19 Απριλίου του 1956. Το νυφικό της πριγκίπισσας του Μονακό είχε σχεδιάσει η Helen Rose, διάσημη και βραβευμένη με Oscar ενδυματολόγος του κινηματογραφικού studio MGM.

Το custom made νυφικό της Grace Kelly δημιουργήθηκε από 91 μέτρα μεταξιού και μεταξωτό ύφασμα σε ιβουάρ χρώμα. Το φόρεμα είχε ψηλή λαιμόκοψη και μεταξένια φούστα ταφτάς με χιλιάδες πέρλες ραμμένες στο χέρι και ουρά 90 εκατοστών που χρειάστηκαν μήνες για να δημιουργηθεί. Μπορεί η Grace Kelly να μην φόρεσε τιάρα, αλλά προτίμησε να φορέσει ένα καπέλο με δαντέλα και πέρλες, το οποίο συγκρατούσε το βέλο της. Η πολύ κομψή νύφη ολοκλήρωσε το wedding look της με γόβες που είχε σχεδιάσει ο David Evins, ήταν διακοσμημένες με πέρλες και δαντέλα, ενώ στο αριστερό παπούτσια ήταν γραμμένο το όνομά της.

Διαβάστε Επίσης

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ