Follow us

Βρήκαμε στην H&M τα σανδάλια που ταιριάζουν ιδανικά με φορέματα

Τα stylish σανδάλια που θα αναβαθμίσουν τις καλοκαιρινές σου εμφανίσεις

Βρήκαμε στην H&M τα σανδάλια που ταιριάζουν ιδανικά με φορέματα Splash News / Ideal Images

Τα φορέματα θα μπορούσαμε να πούμε πως είναι από ένα από τα κομμάτια κλειδιά της γυναικείας καλοκαιρινής γκαρνταρόμπας. Οι λόγοι που καθιστούν τα φορέματα τόσο ψηλά στην λίστα με τα αγαπημένα μας κομμάτια είναι αρκετοί, όπως το ότι μας βοηθούν να ξεπερνούμε τις υψηλές θερμοκρασίες δροσερά και με χάρη, μας χαρίζουν θηλυκότητα και κολακεύουν τη σιλουέτα μας, είναι πρακτικά καθώς δεν χρειάζεται να απασχοληθούμε ιδιαίτερα με το styling εάν δεν έχουμε χρόνο ή δεν το επιθυμούμε και φυσικά γιατί είναι ιδανικά για day to night εμφανίσεις, κάθε πιθανή περίσταση αλλά και κάθε dress code.

Τα καλοκαιρινά μας φορέματα μπορεί να ποικίλουν σε μήκη, ύφη, γραμμές και χρώματα. Τα φορέματα μας μπορεί να είναι maxi midi και mini, αέρινα, sexy ή prep σε εμπριμέ ή φλοράλ σχέδια, σε ουδέτερες και γήινες ή έντονες και fluo αποχρώσεις. Όλες αυτές οι επιλογές καθιστούν λίγο πιο δύσκολη την επιλογή ενός go to ζευγάρι παπουτσιών όπου θα ταιριάζει με την πλειοψηφία των φορεμάτων σου.

Αναμφίβολα τα φορέματα που έχεις στη συλλογή σου, οποίου στιλ και ύφους και αν είναι, μπορούν να συνδυαστούν με διάφορα και διαφορετικά είδη παπουτσιών, βοηθώντας σε να δημιουργήσεις το ανάλογο αποτέλεσμα. Ένα από τα ζευγάρια παπούτσια που ταιριάζουν με την πλειοψηφία των φορεμάτων σου και θα σε διευκολύνουν περισσότερο στην καθημερινότητα σου είναι τα σανδάλια. Ένα ζευγάρι σανδάλια σε basic απόχρωση όπως μαύρα ή μπεζ είναι ιδανικά για να ολοκληρώσουν κάθε one piece look σου με κομψότητα και στιλ. Για να αναβαθμίσεις το σύνολο σου τότε το ζευγάρι σανδάλια με τρουκς που βρήκαμε στην H&M είναι αυτό που χρειάζεσαι.

Το κομψό και διαχρονικό ζευγάρι σανδάλια του σουηδικού brand κυκλοφορεί σε δυο αποχρώσεις, μαύρο και μπεζ, και ταιριάζει ιδανικά με όλα τα μήκη αλλά και με όλες τις γραμμές και τα ύφη φορεμάτων που μπορεί να θέλεις να τα συνδυάσεις. Είτε επιλέξεις το μαύρο είτε το μπεζ για να ολοκληρώσεις τα καλοκαιρινά σύνολα σου, το σίγουρο είναι ότι δεν θα τα αποχωριστείς όλη τη σεζόν.

Βρήκαμε στην H&M τα σανδάλια που ταιριάζουν ιδανικά με φορέματα
Σανδάλια με τρουκς, Η&Μ

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ